Search
English
All Categories
  Menu Close

  Educational Games and Puzzles

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of 123 Little Train - Headu

  123 Little Train - Headu

  ден 790,00
  Picture of Vehicles - Headu Ecoplay

  Vehicles - Headu Ecoplay

  Recognizing means of transport; Fine manual skills; Analyzing spatial concepts
  ден 590,00
  Picture of Fairy Tales

  Fairy Tales

  Learning about animals; Recognizing shapes and colours; Hand-eye coordination
  ден 990,00
  Picture of Beauty Set

  Beauty Set

  ден 490,00
  Picture of Combo Memo - Headu Ecoplay

  Combo Memo - Headu Ecoplay

  Visual memory; Creating figurative compositions; Socializing
  ден 490,00
  Picture of Shapes Puzzle Sea

  Shapes Puzzle Sea

  Learning about the marine environment; Hand-eye coordination; Recognizing shapes and silhouettes
  ден 790,00
  Picture of Shapes Puzzle Farm

  Shapes Puzzle Farm

  Learning about the farm and its animals; Hand-eye coordination; Recognizing shapes and silhouettes
  ден 790,00
  Picture of Shapes & Colours

  Shapes & Colours

  Learning about animals; Recognizing shapes and colours; Hand-eye coordination
  ден 990,00
  Picture of Puppies - Headu

  Puppies - Headu

  ден 590,00
  Picture of Giant Alphabet

  Giant Alphabet

  ден 1.240,00
  Picture of PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  Сложувалка од 36 парчиња ● Соодветна за возраст 4-7 години ● Печатена со растителни бои ● Произведена во Франција
  ден 990,00
  Picture of Сложувалка ГРЕБЕНОТ НА АЈКУЛИТЕ - Crocodile Creek

  Сложувалка ГРЕБЕНОТ НА АЈКУЛИТЕ - Crocodile Creek

  За возраст од 3 години и понатаму │Сложувалка од 36 парчиња (50 x 68 cm)
  ден 1.240,00
  Picture of Crocodile Creek Puzzle Children of the World 36 pieces

  Crocodile Creek Puzzle Children of the World 36 pieces

  За возраст од 3 години и понатаму │Сложувалка од 36 парчиња (50 x 68 cm)
  ден 1.240,00
  Picture of Crocodile Creek Holographic Foil Floor Puzzle - Sparkling Unicorn - 60-Piece Puzzle

  Crocodile Creek Holographic Foil Floor Puzzle - Sparkling Unicorn - 60-Piece Puzzle

  За возраст од 4 години и понатаму │Сложувалка од 60 парчиња (35 x 48 cm)
  ден 1.090,00
  Picture of Hape Solar System Puzzle

  Hape Solar System Puzzle

  Со двостран едукативен постер, планети од дрво и сонце што свети.
  ден 1.790,00
  Picture of Puzzle Inspired By Klimt - 100 Pcs
  Picture of Puzzle Inspired By Leonardo Da Vinci - 100 Pcs
  Picture of Usborne Book and Jigsaw The Solar System

  Usborne Book and Jigsaw The Solar System

  Discover the wonders of our Solar System with this fold-out book and 200-piece jigsaw.
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Dinosaurs

  Crocodile Creek - Let's Begin Dinosaurs

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Unicorn - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  Crocodile Creek - Let's Begin Unicorn - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Vehicles

  Crocodile Creek - Let's Begin Vehicles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Jungle - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  Crocodile Creek - Let's Begin Jungle - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek Sea Animals 72Pc Junior

  Crocodile Creek Sea Animals 72Pc Junior

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Picture of Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of Pastel Rectangle Pack 24 pc

  Pastel Rectangle Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of 100 Piece Creative Pack

  100 Piece Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 7.290,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 8.790,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of 212 Mega Pack EU

  212 Mega Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of 106 Piece Pastel Ball Run Pack

  106 Piece Pastel Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.990,00
  Picture of 92 Piece Ball Run Pack

  92 Piece Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.490,00
  Picture of Connetix - Стартер сет од 60 парчиња ВИНОЖИТО

  Connetix - Стартер сет од 60 парчиња ВИНОЖИТО

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.790,00
  Picture of Pastel Starter Pack 64 pc

  Pastel Starter Pack 64 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.450,00
  Picture of Match and Spell Game

  Match and Spell Game

  A fun first reading and spelling activity
  ден 690,00
  Picture of EDUCATIONAL PUZZLE ENDANGERED ANIMALS

  EDUCATIONAL PUZZLE ENDANGERED ANIMALS

  Number of pieces: 200
  ден 1.950,00
  Picture of EDUCATIONAL PUZZLE WORLD CURIOSITIES

  EDUCATIONAL PUZZLE WORLD CURIOSITIES

  Number of pieces: 350
  ден 1.990,00
  Picture of I AM LEARNING COLOURS - MAGNETIC CHIPS (WOOD)
  Picture of Water Magic Look and Find - In Outer Space
  Picture of Water Magic - Vehicles

  Water Magic - Vehicles

  ден 490,00
  Picture of Water Magic - Fairy Friends
  Picture of Water Magic Dinosaurs

  Water Magic Dinosaurs

  ден 490,00
  Picture of Water Magic - Unicorns

  Water Magic - Unicorns

  ден 490,00
  Picture of Water Magic - Animals

  Water Magic - Animals

  ден 490,00
  Picture of Water Magic - Safari

  Water Magic - Safari

  ден 490,00
  Picture of Magicube WORD BUILDING - 16 PCS - Geomag
  Picture of Geomag PRO-L 110 pcs

  Geomag PRO-L 110 pcs

  ден 4.290,00
  Picture of Geomag PRO-L 50 pcs

  Geomag PRO-L 50 pcs

  ден 2.190,00
  Picture of Geomag PRO-L 75 pcs

  Geomag PRO-L 75 pcs

  ден 3.090,00
  Picture of Classic Panels - 114 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 142 pcs
  Picture of Classic Panels - 200 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 42 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 52 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 60 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 93 pcs
  Picture of 534 Geomag Glitter Recycled 22 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 328 Geomag Glow Recycled 25 pcs
  Picture of 329 Geomag Glow Recycled 42 pcs
  Picture of 338 Geomag Glow Recycled 60 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 35 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 388 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 52 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 78 pcs
  Picture of MAGNETIC EDUCATIONAL GAME (WOOD) - Janod
  Picture of ENGLISH ALPHABET MAGNETI'BOOK
  Picture of 4 SEASONS MAGNETI'BOOK

  4 SEASONS MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of ANIMALS MAGNETI'BOOK

  ANIMALS MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of LEARN TO TELL THE TIME MAGNETI'BOOK
  Picture of GIRL'S COSTUMES MAGNETI'BOOK
  Picture of RACERS MAGNETI'BOOK

  RACERS MAGNETI'BOOK

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 1.150,00
  Picture of PRINCESSES MAGNETI'BOOK

  PRINCESSES MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of Magnetibook - Sports

  Magnetibook - Sports

  ден 1.150,00
  Picture of MODULOFORM MAGNETI'BOOK

  MODULOFORM MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of FRENCH ALPHABET MAGNETI'BOOK
  Picture of Magneti book - Dinosaurs - Janod
  Picture of Magneti book - Cosmos - Janod
  Picture of Magneti book - Fairy Tales - Janod
  Picture of Magneti book - Mix & Match - Janod
  Picture of MAGNETIC WORLD MAP PUZZLE ENGLISH VERSION 92 PIECES (WOOD)
  Picture of MY MAGNETIC GARDEN

  MY MAGNETIC GARDEN

  Магнетна игра со 70 магнети и двостран постер.
  ден 1.290,00
  Picture of Play Farm Progressive Puzzle

  Play Farm Progressive Puzzle

  За возраст од 2 до 5 години │ 7 прогресивни сложувалки (2-4-5-6-8-9-12) делчиња ● Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете
  ден 1.240,00
  Picture of PUZZLE WINTER WONDERLAND - 1500 PIECES
  Picture of PUZZLE ISLAND MYSTIQUE - 2000 PIECES
  Picture of PUZLE RACCOON BANDITS - 500 PIECES
  Picture of PUZZLE BLUE NIGHT VIEW - 500 PIECES
  Picture of PUZZLE RED AUTUMN - 2000 PIECES
  Picture of 4 PROGRESSIVE DIFFICULTY PUZZLES 4 SEASONS
  Picture of Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.290,00
  Picture of 34 pc Clear Pack EU

  34 pc Clear Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.790,00
  Picture of 40 Piece Square Pack EU

  40 Piece Square Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.190,00
  Picture of Rainbow Mini Pack 24 pc

  Rainbow Mini Pack 24 pc

  ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА ОД 25 МАЈ 2024 │За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.390,00
  Picture of Rainbow Mini Pack 24 pc

  Rainbow Mini Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.390,00
  Picture of 24 Piece Motion Pack EU

  24 Piece Motion Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.190,00
  Picture of Rainbow Transport Pack 50 pc

  Rainbow Transport Pack 50 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.790,00
  Picture of 044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Picture of 302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Picture of Geomag Magicube 4 Shapes Recycled Wheels 13 pcs
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 6 pcs
  Picture of Magicube TRY ME 16 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 24 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 64 Pieces - Geomag
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 9 pcs
  Picture of ESSENTIEL - WEIGHTS

  ESSENTIEL - WEIGHTS

  3-6 години
  ден 1.650,00
  Picture of Geomag Pro-L Masterbox 388 pcs
  Picture of Houses of the World – Cardboard Playhouse plus Book

  Houses of the World – Cardboard Playhouse plus Book

  In your house, you eat, sleep, play and do many other things in the kitchen, bathroom, sitting room and bedroom. How do people live in the other parts of the world?
  ден 1.690,00
  Picture of Montessori First Puzzle the Pole

  Montessori First Puzzle the Pole

  A sensory coordination game
  ден 990,00
  Picture of Water Magic - 123

  Water Magic - 123

  A fun way to develop writing skills and learn the alphabet with 6 reusable boards.
  ден 490,00
  Picture of Magnetibook - Jobs

  Magnetibook - Jobs

  ден 1.150,00
  Picture of Alphabet Lotto Game

  Alphabet Lotto Game

  A colourful alphabet lotto game with four ways to play!
  ден 990,00
  Picture of Pizza, Pizza Game

  Pizza, Pizza Game

  Make a perfect pizza but do beware, there could be a slug or bug under there!
  ден 990,00
  Picture of GEOMETRY LAB MEDIUM

  GEOMETRY LAB MEDIUM

  ден 21.900,00
  Picture of Water Magic - Farm

  Water Magic - Farm

  ден 490,00
  Picture of Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Вклучува 44 магнети и 10 модели на еднорог ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 1.150,00
  Picture of Peppa Pig: Marvellous Magnet Book

  Peppa Pig: Marvellous Magnet Book

  Can you help create Peppa and George's amazing adventures in this marvellous magnet book? A super-fun and interactive magnet book that lets little piglets use their imagination and storytelling skills again and again!
  ден 690,00
  Picture of Peppa Pig: Peppa and Friends Magnet Book
  Picture of Peppa Pig: Peppa’s Best Day Ever

  Peppa Pig: Peppa’s Best Day Ever

  A lovely magnet book full of Peppa's favourite things!
  ден 690,00
  Picture of Water Magic - Pets

  Water Magic - Pets

  ден 490,00
  Picture of Water Magic - PIRATES

  Water Magic - PIRATES

  ден 490,00
  Picture of Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
  ден 1.190,00 ден 990,00
  Picture of Water Magic - Under the Sea
  Picture of Number Street

  Number Street

  A chunky 20 piece number puzzle to help learn numbers to 10
  ден 1.090,00
  Picture of EMOTIONS MAGNETIC GAME

  EMOTIONS MAGNETIC GAME

  ден 1.890,00
  Picture of Usborne Book and Jigsaw Beauty and the Beast

  Usborne Book and Jigsaw Beauty and the Beast

  A beautiful 30-piece jigsaw and Beauty and the Beast picture book, presented in a sturdy, attractive box.
  ден 890,00
  Picture of Usborne Book and Jigsaw Cinderella

  Usborne Book and Jigsaw Cinderella

  A beautiful 30-piece jigsaw and Cinderella picture book, presented in a sturdy, attractive box.
  ден 890,00
  Picture of Usborne Book and Jigsaw Little Red Riding Hood

  Usborne Book and Jigsaw Little Red Riding Hood

  A beautiful 30-piece jigsaw and Little Red Riding Hood picture book, presented in a sturdy, attractive box.
  ден 890,00
  Picture of Usborne Book and Jigsaw Snow White and the Seven Dwarfs

  Usborne Book and Jigsaw Snow White and the Seven Dwarfs

  A beautiful 30-piece jigsaw and Snow White and the Seven Dwarfs picture book, presented in a sturdy, attractive box.
  ден 890,00
  Picture of Usborne Book and Jigsaw Flags of the World
  Picture of Magnetic game - Preschool

  Magnetic game - Preschool

  ден 1.390,00
  Picture of MY MAGNETIC WEEKLY PLANNER - ENGLISH VERSION
  Picture of SEASONS CALENDAR - ENGLISH VERSION
  Picture of Builder 32-Piece Set Magna-Tiles

  Builder 32-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.450,00
  Picture of Classic 100-Piece Set Magna-Tiles

  Classic 100-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 7.490,00
  Picture of XTRAS: Roads 12-Piece Set

  XTRAS: Roads 12-Piece Set

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 2.090,00
  Picture of Stardust 15-Piece Set Magna-Tiles

  Stardust 15-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.950,00
  Picture of Glow 16-Piece Set Magna-Tiles

  Glow 16-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.950,00
  Picture of Cars 2-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  Cars 2-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 990,00
  Picture of House 28-Piece Set Magna-Tiles

  House 28-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.350,00
  Picture of Classic 32-Piece Set Magna-Tiles

  Classic 32-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.390,00
  Picture of Polygons 8-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  Polygons 8-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.350,00
  Picture of Rectangles 8-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  Rectangles 8-Piece Expansion Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.650,00
  Picture of Metropolis 110-Piece Set Magna-Tiles

  Metropolis 110-Piece Set Magna-Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 8.390,00
  Picture of Magnetic Planisphere

  Magnetic Planisphere

  ден 2.850,00
  Picture of Downhill Duo 40-Piece Set

  Downhill Duo 40-Piece Set

  За возраст од 3 години и понатаму │Повеќе патишта - повеќе авантури, повеќе имагинација и повеќе забава ● Овој нов комплет од Magna Tiles е возбудлива и забавна играчка за трки по удолнина ● Содржи 40 елементи коишто можат да се комбинираат на многу начини ● Добитник на престижната награда Preschool Toy of the Year на TOTY 2023
  ден 4.790,00
  Picture of Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Dinosaurs

  Magnéti'stories Dinosaurs

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Animal Festival

  Magnéti'stories Animal Festival

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Firefighters

  Magnéti'stories the Firefighters

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Sound Detectives

  Sound Detectives

  Try and catch the robbers in our first combined app and sound game! - Orchard Toys first combined app and sound game - Listen to the sound clues and match the pictures to build your path! - Features simple gameplay and quirky characters your children will love - Suitable for ages 3+ - Fun educational game for 2-4 players
  ден 990,00
  Picture of Explore the Forest

  Explore the Forest

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Picture of Explore the Safari

  Explore the Safari

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Picture of Explore the Sea Life

  Explore the Sea Life

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Picture of Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Picture of Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Picture of Montessori My First Puzzle - The Farm

  Montessori My First Puzzle - The Farm

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Picture of Montessori My First Puzzle - The Forest

  Montessori My First Puzzle - The Forest

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Picture of Montessori Touch Abc

  Montessori Touch Abc

  Recognise the alphabet • Read their first words • Have tactile sensitivity • Develop manual ability • Montessori method • Art illustrations • Self-correcting attachments
  ден 790,00
  Picture of Step by Step Drawing School

  Step by Step Drawing School

  Learn to draw; Develop fine manual skills and eye-hand coordination; Stimulate artistic creativity; Recognize the animals
  ден 750,00
  Picture of My First Words

  My First Words

  Compose animals and learn your first words
  ден 790,00
  Picture of Montessori My Little House

  Montessori My Little House

  Acquire personal identity and independence • Develop touch • Recognise shapes • Classify objects
  ден 1.240,00
  Picture of Read & Write

  Read & Write

  Acquisition of first reading and writing skills • Recognition of capital and small letters • Development of fine manual skills and of eye-hand coordination
  ден 990,00
  Picture of That’s How We Are Made!

  That’s How We Are Made!

  My first game involving the human body
  ден 1.240,00
  Picture of World Tour

  World Tour

  A gigantic puzzle consisting of 216 pieces
  ден 1.140,00
  Picture of Children's Invention of Stories

  Children's Invention of Stories

  Train your capacities to express narrations and emotions!
  ден 790,00
  Picture of Tactile Animals Montessori

  Tactile Animals Montessori

  6 puzzles of animals • 6 touch tokens • Small cotton bag
  ден 1.360,00
  Picture of Animal Lotto Montessori

  Animal Lotto Montessori

  An enjoyable bingo game for socialising as children!
  ден 1.240,00
  Picture of Montessori Baby Flashcards

  Montessori Baby Flashcards

  Listening to and pronouncing your very first words
  ден 790,00
  Picture of Puzzle 8+1 Farm

  Puzzle 8+1 Farm

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Picture of GAME OF SKILL ACROBAT

  GAME OF SKILL ACROBAT

  ден 1.790,00
  Picture of Puzzle 8+1 City

  Puzzle 8+1 City

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Picture of Puzzle 8+1 Dinosaurs

  Puzzle 8+1 Dinosaurs

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Picture of STRATEGY GAME PIRATES BATTLESHIP
  Picture of Knights and Dragons

  Knights and Dragons

  A fun twist on a heads and tails game! • Develops matching and memory skills • Encourages colour recognition skills • Suitable for ages 4+
  ден 690,00
  Picture of TACTILE PUZZLE FARM ANIMALS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE PETS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  Availability date: 15 October
  ден 990,00
  Picture of TACTILE PUZZLE FOREST ANIMALS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE FOREST ANIMALS 20 PIECES
  Picture of I LEARN THE ALPHABET PUZZLE (ENGLISH VERSION)
  Picture of I LEARN TO COUNT PUZZLE

  I LEARN TO COUNT PUZZLE

  ден 890,00
  Picture of Flashcards Emotions and Actions Montessori

  Flashcards Emotions and Actions Montessori

  Recognize and express emotions; Recognize everyday actions; Extend vocabulary; Boost imagination
  ден 790,00
  Picture of Baby Play Town Montessori

  Baby Play Town Montessori

  My first city discoveries
  ден 1.240,00
  Picture of DUONIMO 20-PIECE PUZZLE MATCHING GAME
  Picture of TRIONIMO 30-PIECE PUZZLE MATCHING GAME
  Picture of 4 SEASONS SQUARE STACKING PYRAMID
  Picture of Flashcards Baby Logic

  Flashcards Baby Logic

  Mums and their little ones!
  ден 790,00
  Picture of Cooperative Storytelling

  Cooperative Storytelling

  Да разговараме и да раскажуваме приказни!
  ден 1.240,00
  Picture of Baby Habitat

  Baby Habitat

  Match the baby animals to their families!
  ден 750,00
  Picture of Baby Play Farm Montessori

  Baby Play Farm Montessori

  Your first farm facts!
  ден 1.240,00
  Picture of Memo Chef

  Memo Chef

  A game for all ages!
  ден 990,00
  Picture of Tactile Puzzle Montessori

  Tactile Puzzle Montessori

  ден 1.240,00
  Picture of 123 Puzzle

  123 Puzzle

  Recognise numbers and quantities in sequence!
  ден 550,00
  Picture of Game of Opposites

  Game of Opposites

  ден 550,00
  Picture of Easy English 100 Words City

  Easy English 100 Words City

  Play and learn immediately with the use of an efficient method
  ден 790,00
  Picture of Easy English 100 Words My House

  Easy English 100 Words My House

  Play and learn immediately with the use of an efficient method
  ден 790,00
  Picture of Easy English 100 Words Farm

  Easy English 100 Words Farm

  Play and learn immediately with the use of an efficient method
  ден 790,00
  Picture of BATH MEMORY 24 CARDS

  BATH MEMORY 24 CARDS

  Игра што ќе го направи бањањето уште позабавно и којашто ја подобрува меморијата.
  ден 690,00
  Picture of Тактилна играчка за во бања - КОШ

  Тактилна играчка за во бања - КОШ

  Играчка со сензорни топчиња со различна релјефна површина, коишто се идеални за развојот на чувството за допир и концентрацијата.
  ден 790,00
  Picture of 4 PROGRESSIVE DIFFICULTY PUZZLES DINOSAURS
  Picture of Syllables Factory

  Syllables Factory

  Recognize the syllables; Read first words; Develop fine motor skills; Boost imagination; Creativity
  ден 750,00
  Picture of PUZZLE ADVENTURE INCA

  PUZZLE ADVENTURE INCA

  ден 790,00
  Picture of PUZZLE ANIMAL RESERVE

  PUZZLE ANIMAL RESERVE

  ден 890,00
  Picture of PUZZLE GARDEN

  PUZZLE GARDEN

  ден 790,00
  Picture of OBSERVATION PUZZLE THE TALES
  Picture of OBSERVATION PUZZLE THE FARM
  Picture of PUZZLE SNOW PARTY

  PUZZLE SNOW PARTY

  ден 890,00
  Picture of PUZZLE ICY ENCHANTMENT

  PUZZLE ICY ENCHANTMENT

  ден 790,00
  Picture of PUZZLE GARDEN

  PUZZLE GARDEN

  ден 790,00
  Picture of PUZZLE MERMAIDS 24 PIECES
  Picture of Trio Logic Game

  Trio Logic Game

  ден 550,00
  Picture of Flashcards Tactile Montessori

  Flashcards Tactile Montessori

  Observe, touch, feel!
  ден 790,00
  Picture of ESSENTIEL - LEARN TO TELL THE TIME
  Picture of EDUCATIONAL PUZZLE MYTHS & LEGENDS

  EDUCATIONAL PUZZLE MYTHS & LEGENDS

  Number of pieces: 350
  ден 1.590,00
  Picture of EDUCATIONAL PUZZLE SOLAR SYSTEM

  EDUCATIONAL PUZZLE SOLAR SYSTEM

  Number of pieces: 100
  ден 1.290,00
  Picture of SWEET COCOON SHAPES AND COLOURS DOG
  Picture of POND LIFE ROUND STACKING PYRAMID
  Picture of EDUCATIONAL PUZZLE HUMAN BODY
  Picture of Fantamix Memo

  Fantamix Memo

  Visual memory; Imagination
  ден 590,00
  Picture of Discover Memo Game

  Discover Memo Game

  Each animal has its own shape and colours!
  ден 550,00
  Picture of Sleepy Sloths Game

  Sleepy Sloths Game

  Be the first to wake all your sloths in this fun performance game
  ден 690,00
  Picture of Learn All About... Science!

  Learn All About... Science!

  Original illustrations, experiments and games everyone will love, as well as a detailed DNA model, make this set truly unique!
  ден 1.240,00
  Picture of Loopy Llamas Game

  Loopy Llamas Game

  ден 990,00
  Picture of Before and After

  Before and After

  ден 590,00
  Picture of 3D Shape Sorter Puzzle Vegetables - Rubbabu
  Picture of 3D Shape Sorter Puzzle Fruits - Rubbabu
  Picture of Flashcards Little Boards Read and Write
  Picture of Invent Fairy Tales

  Invent Fairy Tales

  ден 550,00
  Picture of Progressive Puzzle 8

  Progressive Puzzle 8

  Откривање на светот околку нас • Запознавање со животните на фармата • Развој на вештината на рацете
  ден 750,00
  Picture of Floor road track with 2 vehicles

  Floor road track with 2 vehicles

  За возраст од 3 години и понатаму │ Го поттикнува развојот на љубопитноста, фантазијата и креативноста ● Моторичките вештини и координацијата ● Социјалните вештини
  ден 1.690,00
  Picture of BABY MEMO

  BABY MEMO

  ден 650,00
  Picture of BALANCE IN SPACE GAME

  BALANCE IN SPACE GAME

  ден 1.590,00
  Picture of ESSENTIEL - LEARN HOW TO WRITE
  Picture of ROCKET BALL AIR STACKER

  ROCKET BALL AIR STACKER

  ден 2.380,00
  Picture of Anatole, bath panel 1 - 2 - 3
  Picture of Bathboat

  Bathboat

  ден 1.590,00
  Picture of Animal Lotto

  Animal Lotto

  ден 990,00
  Picture of Finding Your Bearings In Space - The Garden

  Finding Your Bearings In Space - The Garden

  The ideal educational garden-themed game for nursery-age children 3 levels of difficulty to gradually enhance their spatial awareness Kids aged 3 years and over can play alone or with an adult, to learn how to have fun
  ден 1.240,00
  Picture of Finding Your Bearings In Space - Cat And Mouse

  Finding Your Bearings In Space - Cat And Mouse

  Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка ● 3 нивоа на тежина за постепено подобрување на просторна свест ● Децата на возраст од 3 години и понатаму, можат да играат сами или со возрасен
  ден 1.360,00
  Picture of HAPPY GARDEN MAGNETIC PUZZLE 9 PIECES
  Picture of Double Entry Table - Snails

  Double Entry Table - Snails

  За возраст од 4 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка ● 2 нивоа на тежина
  ден 1.450,00
  Picture of Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  За возраст од 2 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка
  ден 1.650,00
  Picture of woody story puzzle Pinocchio

  woody story puzzle Pinocchio

  За возраст од 3 години и понатаму │ Обликувана дрвена сложувалка за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Picture of woody story puzzle Little Red Riding Hood

  woody story puzzle Little Red Riding Hood

  За возраст од 3 години и понатаму │ Дрвена сложувалка-силуета, за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Picture of Memo box – Cars

  Memo box – Cars

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Memo box – Animals

  Memo box – Animals

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Memo box – Occupations

  Memo box – Occupations

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Fantastic characters

  Fantastic characters

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Risky memo – Beware of the shark

  Risky memo – Beware of the shark

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of Risky memo – Beware of the wolf

  Risky memo – Beware of the wolf

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of Risky memo – Beware of the T-Rex

  Risky memo – Beware of the T-Rex

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of LOGIC MONTESSORI - PARENTS AND BABIES

  LOGIC MONTESSORI - PARENTS AND BABIES

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Picture of LOGIC MONTESSORI - FIND THE SHAPE

  LOGIC MONTESSORI - FIND THE SHAPE

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Picture of Montessori First Puzzle the Unicorn

  Montessori First Puzzle the Unicorn

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 990,00
  Picture of Tactile Puzzle Montessori Dino

  Tactile Puzzle Montessori Dino

  За возраст од 1 годинa и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.140,00
  Picture of ESSENTIEL - HOW TO COUNT

  ESSENTIEL - HOW TO COUNT

  ден 1.840,00
  Picture of Hape Magic Forest Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  Hape Magic Forest Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Dinosaurs Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Dinosaurs Long Puzzle

  Hape Dinosaurs Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Dinosaurs Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Ocean Life Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  Hape Ocean Life Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Pure - My First Numbers Puzzle

  Pure - My First Numbers Puzzle

  2 in 1: a number-learning puzzle and educational game ● The 10 wooden numbers can easily be grasped by the small hands of little ones aged 2 years and above ● Ultra-cute illustrations to guide the child’s learning process
  ден 1.190,00
  Picture of Babies & Families

  Babies & Families

  За возраст од 2 до 4 години │ Соджи дрвени мини сложувалки ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.090,00
  Picture of Progressive Babies Montessori

  Progressive Babies Montessori

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.240,00
  Picture of Baby Tactilino

  Baby Tactilino

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката ● Експериментирање со сетилото за допир
  ден 1.090,00
  Picture of Alphanumeric puzzle

  Alphanumeric puzzle

  ден 1.840,00
  Picture of BABY puzzle COLLECTION - Dinosaurs

  BABY puzzle COLLECTION - Dinosaurs

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Picture of BABY puzzle COLLECTION - Unicorns

  BABY puzzle COLLECTION - Unicorns

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Picture of BABY PUZZLE COLLECTION - Pirates

  BABY PUZZLE COLLECTION - Pirates

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Picture of Giant Progressive Puzzle The Savannah

  Giant Progressive Puzzle The Savannah

  За возраст од 2 години и понатаму │ 7 сложувалки од 2 до 10 парчиња ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.240,00
  Picture of Едукативна сложувалка 3 во 1 - АВАНТУРА ВО ВСЕЛЕНАТА - Hape International

  Едукативна сложувалка 3 во 1 - АВАНТУРА ВО ВСЕЛЕНАТА - Hape International

  За возраст од 4 до 7 години │ 3 сложувалки од по 36 парчиња, коишто заедно прават голема сложувалка со големина 78 x 20 cm ● 1 постер во размер 1:1 ● 12 елементи во вид на сложувалка за создавање приказни ● 1 платнена торбичка
  ден 1.050,00
  Picture of Едукативна сложувалка 3 во 1 - ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ОКЕАНОТ - Hape International

  Едукативна сложувалка 3 во 1 - ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ОКЕАНОТ - Hape International

  За возраст од 5 до 9 години │ 3 сложувалки од по 48 парчиња, коишто заедно прават голема сложувалка со големина 78 x 20 cm ● 1 постер во размер 1:1 ● 12 елементи во вид на сложувалка за создавање приказни ● 1 платнена торбичка
  ден 1.050,00
  Picture of Едукативна сложувалка 4 во 1 - БАЈКА - Hape International

  Едукативна сложувалка 4 во 1 - БАЈКА - Hape International

  За возраст од 3 до 6 години │ 4 прогресивни сложувалки со различна тежина (9, 12,16 и 20 парчиња), коишто заедно прават голема сложувалка со големина 80 x 20 cm ● 1 постер во размер 1:1 ● 12 елементи во вид на сложувалка за создавање приказни ● 1 платнена торбичка
  ден 1.050,00
  Picture of Едукативна сложувалка 4 во 1 - ВОЗИЛА - Hape International

  Едукативна сложувалка 4 во 1 - ВОЗИЛА - Hape International

  За возраст од 3 до 6 години │ 4 прогресивни сложувалки со различна тежина (9, 12,16 и 20 парчиња), коишто заедно прават голема сложувалка со големина 80 x 20 cm ● 1 постер во размер 1:1 ● 12 елементи во вид на сложувалка за создавање приказни ● 1 платнена торбичка
  ден 1.050,00
  Picture of Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Вертикална сложувалка ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  Вертикална сложувалка ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  За возраст од 3 години и понатаму │ Убаво илустрирана сложувалка од 30 парчиња, со животните од џунглата ● Помага во развојот на моторичките вештини, координацијата, решавањето проблеми и градењето самодоверба ● Идеална за подарок
  ден 990,00
  Picture of Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатна кутија во облик на виножито, којашто се состои од 12 големи парчиња, цовршени за малите детски раце ● Печатена со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Сложувалка - Бубачките од нашиот двор (36 елементи) - Crocodile Creek

  Сложувалка - Бубачките од нашиот двор (36 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 1.240,00