Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Heimess

  Стручност и традиција

  Дрвените играчки HEIMESS за бебиња и мали деца се "Made in Germany" веќе 50 години.

  Ознаката GS којашто се наоѓа на нив покажува дека се тестирани и одобрени од независни институти за тестирање на безбедноста на играчките.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Алка за допирање - Полукруг со топчиња и прстени - Heimess
  Слика на Алка за допирање - Розова/бела/сива - Heimess 764920
  Слика на Алка за допирање - Спинер
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Африка
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Бубамара
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Бубамара - натур
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Возила
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Еж
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess (741470)
  Слика на Алка за допирање и тропалка - МЕЧЕ - натур
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Топка (Heimess 763920)