Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Метални модели на автомобили

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Honda Integra Tyoe R

  Honda Integra Tyoe R

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Lexus IS300

  Lexus IS300

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Mitsubishi Lancer Evolution VII WRC

  Mitsubishi Lancer Evolution VII WRC

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Subaru Impreza WRC 2007

  Subaru Impreza WRC 2007

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Toyota Celica

  Toyota Celica

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Toyota MR2

  Toyota MR2

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Fiat Nuova 500 (Бела)1:24

  Fiat Nuova 500 (Бела)1:24

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 590,00
  Слика на Fiat Nuova 500 (Кафена)1:24
  Слика на 1932 Ford 3-Window Coupe (Kinsmart)

  1932 Ford 3-Window Coupe (Kinsmart)

  Scale: 1:34
  ден 490,00
  Слика на 1953 Cadillac Series 62 Coupe (Kinsmart)

  1953 Cadillac Series 62 Coupe (Kinsmart)

  Scale: 1:43
  ден 490,00
  Слика на 1953 Cadillac Series 62 Coupe Rose (Kinsmart)
  Слика на 1955 Chevy Nomad 1/40 (GREEN) - Kinsmart
  Слика на 1957 Chevrolet Bel Air (Fire Chief)

  1957 Chevrolet Bel Air (Fire Chief)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на 1957 Chevrolet Bel Air (Police)

  1957 Chevrolet Bel Air (Police)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на 1957 Chevrolet Bel Air (Taxi)

  1957 Chevrolet Bel Air (Taxi)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на 1964 1/2 Ford Mustang L12.5cm

  1964 1/2 Ford Mustang L12.5cm

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на 1965 Shelby Cobra 427 S/C (Kinsmart)

  1965 Shelby Cobra 427 S/C (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на 1963 CHEVROLET CORVETTE

  1963 CHEVROLET CORVETTE

  Модел со врати што се отвораат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 450,00
  Слика на Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Black (Kinsmart)

  Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Black (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Blue (Kinsmart)

  Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Blue (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Red (Kinsmart)

  Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Red (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Yellow (Kinsmart)

  Audi R8 Coupé, 1:36, 13 cm - Yellow (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Bugatti Chiron, 1:24, L= 19 cm (сина)
  Слика на Bugatti Chiron, 1:24, L= 19 cm (црвена)
  Слика на Messerschmitt Cabin Scooter KR 200 (1957) - Red, 1:18, L= 16 cm
  Слика на Porsche 356B Cabriolet, 1:24, L= 18 cm
  Слика на Citroen 2CV cream, (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на Citroen 2CV cream, open roof (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на Citroen 2CV blue (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на Citroen 2CV blue, open roof (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на Citroen 2CV red, (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на Citroen 2CV red, open roof (1979), die-cast, 1:34-39, 11,7 cm
  Слика на FIAT 126, L= 15 cm (Welly)

  FIAT 126, L= 15 cm (Welly)

  ден 1.490,00
  Слика на 1967 Volkswagen Classic Beetle 1:32 Scale (Black)
  Слика на 1967 Volkswagen Classic Beetle 1:32 Scale (Blue)
  Слика на 1967 Volkswagen Classic Beetle 1:32 Scale (Red)
  Слика на 2014 Chevrolet Silverado - Firefighter

  2014 Chevrolet Silverado - Firefighter

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 480,00
  Слика на 2014 Chevrolet Silverado - Police

  2014 Chevrolet Silverado - Police

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 480,00
  Слика на Shelby GT-500 (1967) Black - 1:38, 12,5 cm

  Shelby GT-500 (1967) Black - 1:38, 12,5 cm

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 470,00
  Слика на Shelby GT-500 (1967) Blue - 1:38, 12,5 cm

  Shelby GT-500 (1967) Blue - 1:38, 12,5 cm

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 470,00
  Слика на Shelby GT-500 (1967) Red - 1:38, 12,5 cm

  Shelby GT-500 (1967) Red - 1:38, 12,5 cm

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 470,00
  Слика на Shelby GT-500 (1967) White - 1:38, 12,5 cm

  Shelby GT-500 (1967) White - 1:38, 12,5 cm

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 470,00
  Слика на Wartburg 353 (1966) Cream 1:34-1:39 - Welly

  Wartburg 353 (1966) Cream 1:34-1:39 - Welly

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Wartburg 353 (1966) Green 1:34-1:39 - Welly

  Wartburg 353 (1966) Green 1:34-1:39 - Welly

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Wartburg 353 (1966) Red 1:34-1:39 - Welly

  Wartburg 353 (1966) Red 1:34-1:39 - Welly

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на Wartburg 353 (1966) Yellow 1:34-1:39 - Welly

  Wartburg 353 (1966) Yellow 1:34-1:39 - Welly

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 490,00
  Слика на BMW 2002TI, L= 17.5 cm (Welly)

  BMW 2002TI, L= 17.5 cm (Welly)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 1.590,00
  Слика на Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Black)

  Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Black)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Blue)

  Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Blue)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Red)

  Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (Red)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (White)

  Ford Mustang (1964), die-cast, 1:36, L= 13 cm (White)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 450,00
  Слика на Volkswagen Classical Bus (1962), die-cast,1:32, L= 13,5 cm - Blue
  Слика на Volkswagen Classical Bus (1962), die-cast,1:32, L= 13,5 cm - Orange
  Слика на Volkswagen Classical Bus (1962), die-cast,1:32, L= 13,5 cm - Red
  Слика на Volkswagen Classical Bus (1962), die-cast,1:32, L= 13,5 cm - Yellow
  Слика на Citroen Type H, die-cast, 1:24, L= 16 cm (Gray)

  Citroen Type H, die-cast, 1:24, L= 16 cm (Gray)

  Pack up and let's go!
  ден 1.390,00
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Blue)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Red)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (White)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Yellow)
  Слика на BMW Isetta, 1:38, L= 6,5 cm

  BMW Isetta, 1:38, L= 6,5 cm

  Цената се однесува на 1 парче.
  ден 250,00
  Слика на Hummer H2 SUV (2008), 1:40, L= 12,5 cm

  Hummer H2 SUV (2008), 1:40, L= 12,5 cm

  Цената се однесува на 1 парче.
  ден 450,00
  Слика на London Bus, L= 12 cm

  London Bus, L= 12 cm

  ден 460,00
  Слика на Mercedes Benz Sprinter, 1:34-39, L= 11,6 cm

  Mercedes Benz Sprinter, 1:34-39, L= 11,6 cm

  Цената се однесува на 1 парче.
  ден 550,00
  Слика на 2014 Vespa 946 (Welly)

  2014 Vespa 946 (Welly)

  ден 550,00
  Слика на 2016 Vespa PX (Welly)

  2016 Vespa PX (Welly)

  ден 550,00
  Слика на 2017 Vespa GTS 125 cc (Welly)
  Слика на Vespa 125 cc (Welly)

  Vespa 125 cc (Welly)

  ден 550,00
  Слика на Vespa 150 cc (Welly)

  Vespa 150 cc (Welly)

  ден 550,00
  Слика на 1953 BUICK SKYLARK (Welly)
  Слика на 1953 CADILLAC ELDORADO (Welly)
  Слика на 1953 PACKARD CARIBBEAN (Welly)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (Blue)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (Green)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (Red)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (Silver)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (White)
  Слика на Airplane, die-cast, L= 14 cm (Yellow)
  Слика на Mercedes Benz Sprinter DHL, 12,5 cm (Kinsmart)

  Mercedes Benz Sprinter DHL, 12,5 cm (Kinsmart)

  Модел изработен од квалитетни материјали, со висока прецизност и со автентична репродукција на сите делови.
  ден 540,00