Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи ja предвид нивната едукативна страна, работејќи заедно со наставници, градинки, родители и со самите деца, за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини, почнувајќи од основните когнитивни и моторички вештини, па се до поспецифични цели како што се социјалните вештини, писменоста и математиката.

  Додека играат со производите на Orchard Toys, децата дури и не забележуваат дека учат и што е најважно... се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при играта и физичката издржливост е тоа што ги прави овие производи долготрајни!

  Изработени се од 100% рециклиран картон.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Magic Spelling

  Magic Spelling

  Race against the timer in this spellbinding literacy game!
  ден 981,00
  Слика на Number Street

  Number Street

  A chunky 20 piece number puzzle to help learn numbers to 10
  ден 891,00
  Слика на Junctions - Giant Road Expansion Pack

  Junctions - Giant Road Expansion Pack

  Extend the play value of Giant Road with this Junctions expansion pack.
  ден 585,00
  Слика на Station - Giant Road Expansion Pack

  Station - Giant Road Expansion Pack

  Extend the play value of Giant Railway with this Station expansion pack.
  ден 585,00
  Слика на Spotty Dogs Game

  Spotty Dogs Game

  This fun counting game helps teach children to count using cute spotty dogs! A fun counting game Quick and easy to play Suitable for ages 3-6
  ден 585,00
  Слика на Catch and Count Game

  Catch and Count Game

  1, 2, 3, 4, 5...can you catch a fish alive? Promotes number recognition and counting Includes 3D Octopus spinner! Suitable for ages 3+
  ден 621,00
  Слика на Magical Castle Jigsaw Puzzle

  Magical Castle Jigsaw Puzzle

  A 40-piece magical floor puzzle. 40 piece shaped puzzle Includes activity guide Suitable for ages 3-6
  ден 801,00
  Слика на Farmyard Dominoes Game

  Farmyard Dominoes Game

  Sturdy, colourful cards Encourages matching and memory skills Suitable for ages 3-6
  ден 621,00
  Слика на Pigs in Pants Game

  Pigs in Pants Game

  A fun and lively matching game Encourages observation and concentration skills Suitable for ages 4 and over
  ден 621,00
  Слика на Shopping List

  Shopping List

  This shopping-themed matching and memory game is our number one bestseller! - Orchard Toys bestselling game - A fun matching and memory game. - Suitable for ages 3-7
  ден 621,00
  Слика на Giraffes in Scarves Game

  Giraffes in Scarves Game

  Features quirky giraffe illustrations children will love Develops colour matching and counting skills Play with up to 6 players Suitable for ages 4-7
  ден 621,00
  Слика на Insey Winsey Spider Game

  Insey Winsey Spider Game

  An Orchard Toys classic A simple counting and shapes game Suitable for ages 3-6
  ден 801,00