Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Сложувалки

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Сложувалка СОНЧЕВИОТ СИСТЕМ - Hape

  Сложувалка СОНЧЕВИОТ СИСТЕМ - Hape

  Со двостран едукативен постер, планети од дрво и сонце што свети.
  ден 1.790,00
  Слика на Дводелни сложувалки ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Дводелни сложувалки ЕДНОРОГ - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ЕДНОРОГ - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Дводелни сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Дводелни сложувалки ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка ВСЕЛЕНА - Crocodile Creek

  Сложувалка ВСЕЛЕНА - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  Сложувалка ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (35 x 48 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка ЗМЕЈОВИ - Crocodile Creek

  Сложувалка ЗМЕЈОВИ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка МОРСКИ СВЕТ - Crocodile Creek

  Сложувалка МОРСКИ СВЕТ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка ОТКРИЈТЕ ГИ ДИНОСАУРУСИТЕ - Crocodile Creek

  Сложувалка ОТКРИЈТЕ ГИ ДИНОСАУРУСИТЕ - Crocodile Creek

  За возраст од 5 години и понатаму │Сложувалка од 100 парчиња (92 x 71 cm) ● Содржи 21 самостоечка фигура со диносауруси ● Брошура со факти
  ден 1.490,00
  Слика на Сложувалка ОТКРИЈТЕ ЈА ВСЕЛЕНАТА - Crocodile Creek

  Сложувалка ОТКРИЈТЕ ЈА ВСЕЛЕНАТА - Crocodile Creek

  За возраст од 5 години и понатаму │Сложувалка од 100 парчиња (92 x 71 cm) ● Содржи 20 самостоечки фигури со планети и други вселенски објекти ● Брошура со факти
  ден 1.490,00
  Слика на Сложувалка ПОЛАРНИ ЖИВОТНИ - Crocodile Creek

  Сложувалка ПОЛАРНИ ЖИВОТНИ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка САФАРИ - Crocodile Creek

  Сложувалка САФАРИ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (36 x 49 cm)
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка СИРЕНИ - Crocodile Creek

  Сложувалка СИРЕНИ - Crocodile Creek

  За возраст од 6 години и понатаму │Сложувалка од 72 парчиња (35 x 48 cm)
  ден 990,00
  Слика на Book & 3 Jigsaws: The Jungle
  Слика на Book and 3 Jigsaws: Woodland
  Слика на Travel, Learn and Explore. The Sea

  Travel, Learn and Explore. The Sea

  A new title of Travel, Learn and Explore series dedicated to seas and oceans, to know the underwater world more closely through a 32-page book and a 205-piece puzzle.
  ден 1.190,00
  Слика на Usborne Book and Jigsaw Times Tables

  Usborne Book and Jigsaw Times Tables

  Children can have fun learning up to their 12 times table with this colourful book and jigsaw set.
  ден 890,00
  Слика на Едукативна сложувалка - Загрозени животни

  Едукативна сложувалка - Загрозени животни

  Сложувалка од 200 парчиња + 50 3Д фигури
  ден 1.590,00
  Слика на Едукативна сложувалка - Светските реткости

  Едукативна сложувалка - Светските реткости

  Сложувалка од 350 парчиња + 50 3Д фигури.
  ден 1.990,00
  Слика на Прогресивна сложувалка - Фарма - Headu

  Прогресивна сложувалка - Фарма - Headu

  За возраст од 2 до 5 години │ 7 прогресивни сложувалки (2-4-5-6-8-9-12) делчиња ● Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете ● Учење нови зборови и запознавање со околината
  ден 1.240,00
  Слика на Сложувалка ЗЕМЈИНИОТ СОН (1500 парчиња) - Janod
  Слика на Сложувалка ЗИМСКО ВОЛШЕПСТВО (1500 парчиња) - Janod
  Слика на Сложувалка МИСТИЧНИОТ ОСТРОВ (2000 парчиња) - Janod
  Слика на Сложувалка РАКУНИ БАНДИТИ (500 парчиња) - Janod
  Слика на Сложувалка СИНА НОЌНА ГЛЕТКА (500 парчиња) - Janod
  Слика на Сложувалка ЦРВЕНА ЕСЕН (2000 парчиња) - Janod
  Слика на 4 сложувалки со прогресивна тежина - Годишни времиња
  Слика на Dinosaurs - Book, wooden toys and puzzle

  Dinosaurs - Book, wooden toys and puzzle

  The dinosaurs and the trunks of the trees are made wood, and all the pieces fit together!
  ден 1.790,00
  Слика на The Savannah - Book, wooden toys and puzzle

  The Savannah - Book, wooden toys and puzzle

  The animals and the trunks of the trees are made of beechwood, and all the pieces fit together! 8 wooden shapes
  ден 1.790,00
  Слика на Unicorn Friends Jigsaw Puzzle
  Слика на Поларен свет - Мојата прва монтесори сложувалка

  Поларен свет - Мојата прва монтесори сложувалка

  Сензорен развој ● Визуелна перцепција ● Фини моторички вештини ● Распознавање на животните
  ден 990,00
  Слика на Барај и најди... сложувалка со форми

  Барај и најди... сложувалка со форми

  Две сложувалки со по 12 делчиња, во една кутија! Едната сложувалка ги покажува формите, а другата е забавна слика со подводниот свет.
  ден 650,00
  Слика на Alphabet Match Jigsaw Puzzle

  Alphabet Match Jigsaw Puzzle

  A collection of 26 alphabet jigsaw puzzles.
  ден 690,00
  Слика на Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
  ден 1.190,00 ден 990,00
  Слика на Number Street

  Number Street

  A chunky 20 piece number puzzle to help learn numbers to 10
  ден 1.090,00
  Слика на Woodland Party Jigsaw Puzzle

  Woodland Party Jigsaw Puzzle

  Enchanted woodland theme Includes talkabout guide Suitable for ages 4-7
  ден 890,00
  Слика на Explore the Forest

  Explore the Forest

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Explore the Safari

  Explore the Safari

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Explore the Sea Life

  Explore the Sea Life

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Слика на Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Farm

  Montessori My First Puzzle - The Farm

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Forest

  Montessori My First Puzzle - The Forest

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Слика на Montessori Touch Abc

  Montessori Touch Abc

  Recognise the alphabet • Read their first words • Have tactile sensitivity • Develop manual ability • Montessori method • Art illustrations • Self-correcting attachments
  ден 790,00
  Слика на Montessori Touch Bingo Letters & Words

  Montessori Touch Bingo Letters & Words

  Touch bingo for learning to read and write
  ден 1.550,00 ден 1.120,00
  Слика на Училиште за цртање - Чекор по чекор - Headu (3-6 г.)

  Училиште за цртање - Чекор по чекор - Headu (3-6 г.)

  Цртање • Развој на вештината на рацете и на координацијата • Ја поттикнува уметничката креативност • Препознавање на животните
  ден 750,00
  Слика на My First Words

  My First Words

  Compose animals and learn your first words
  ден 790,00
  Слика на Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Помага во создавањето на личниот идентитет и независноста • Рзавој на чувството за допир и фините моторички вештини • Распознавање на форми • Сортирање на различни предмети
  ден 1.240,00
  Слика на Read & Write

  Read & Write

  Acquisition of first reading and writing skills • Recognition of capital and small letters • Development of fine manual skills and of eye-hand coordination
  ден 990,00
  Слика на Обиколка на светот

  Обиколка на светот

  Џиновска сложувалка од 216 парчиња
  ден 1.140,00
  Слика на Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  6 дводелни сложувалки со животни • 6 парчиња за допирање • Мала памучна вреќичка
  ден 1.360,00
  Слика на Montessori Baby Flashcards

  Montessori Baby Flashcards

  Listening to and pronouncing your very first words
  ден 790,00
  Слика на The Human Body under X-Ray

  The Human Body under X-Ray

  Skeleton, systems, functions and vital organs!
  ден 930,00
  Слика на Сложувалка 8+1 - ДИНОСАУРУСИ - Headu

  Сложувалка 8+1 - ДИНОСАУРУСИ - Headu

  Стекнување на знаење за диносаурусите ● Развој на вештината на рацете
  ден 550,00
  Слика на Лото игра со животни - Монтесори - Headu

  Лото игра со животни - Монтесори - Headu

  Градење меѓучовечки односи ● Учење за групи животни и живеалишта ● Постигнување цели ● Препознавање форми
  ден 1.240,00
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Домашни животни - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Зоолошка градина - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Поларен свет - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Шумски животни - Janod
  Слика на Сложувалка со изненадување - Гозба во џунглата
  Слика на Сложувалка за учење на англиската азбука
  Слика на Сложувалка УЧАМ ДА БРОЈАМ
  Слика на Магнетна сложувалка - Карта на светот
  Слика на Сложувалка Џунгла
  Слика на Дводелна сложувалка - Дуонимо - Janod
  Слика на Троделна сложувалка - Трионимо - Janod
  Слика на Пирамида - Годишни времиња - Janod
  Слика на Дводелни сложувалки БАЈКИ - Headu

  Дводелни сложувалки БАЈКИ - Headu

  Учење на класичните приказни и препознавање на карактерите ● Развој на фините моторички вештини ● Свесност за простор
  ден 550,00
  Слика на Дводелни сложувалки ФАРМА - Headu

  Дводелни сложувалки ФАРМА - Headu

  Препознавање на местото според неговите карактеристики ● Развој на фините моторички вештини ● Рана претстава за природата ● Свесност за простор
  ден 550,00
  Слика на Baby Play Town Montessori

  Baby Play Town Montessori

  My first city discoveries
  ден 1.240,00
  Слика на Сложувалка и лепенки - Фарма

  Сложувалка и лепенки - Фарма

  Составете ја оваа долга сложувалка и комплетирајте ја со повеќе од 100 лепенки.
  ден 650,00
  Слика на Сложувалка ФАРМА - Montessori

  Сложувалка ФАРМА - Montessori

  Твоите први знаења за фармата!
  ден 1.240,00
  Слика на Едукативни картички - Бебешка логика

  Едукативни картички - Бебешка логика

  Мајките и нивните малечки.
  ден 790,00
  Слика на Тактилна сложувалка - Montessori
  Слика на Живеалиштето на бебето

  Живеалиштето на бебето

  Спојте ги малечките животни со нивните семејства!
  ден 750,00
  Слика на Моите први 100 зборови - ГРАД (Лесен англиски)

  Моите први 100 зборови - ГРАД (Лесен англиски)

  Двострана сложувалка
  ден 790,00
  Слика на Моите први 100 зборови - МОЈОТ ДОМ (Лесен англиски)
  Слика на Моите први 100 зборови - ФАРМА (Лесен англиски)

  Моите први 100 зборови - ФАРМА (Лесен англиски)

  Двострана сложувалка
  ден 790,00
  Слика на 123 Сложувалка

  123 Сложувалка

  Распознавање на бројки и количини.
  ден 550,00
  Слика на Игра на спротивности
  Слика на 4 сложувалки со прогресивна тежина - ДИНОСАУРУСИ - Janod
  Слика на Сложувалка АВАНТУРА ВО ЗЕМЈАТА НА ИНКИТЕ - Janod
  Слика на Сложувалка АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod
  Слика на Сложувалка ГРАДИНА - Janod
  Слика на Сложувалка за набљудување ПРИКАЗНИ - Janod
  Слика на Сложувалка за набљудување ФАРМА - Janod
  Слика на Сложувалка ЗАБАВА НА СНЕГОТ - Janod
  Слика на Сложувалка ЛЕДЕНО ВОЛШЕБСТВО - Janod
  Слика на Сложувалка ГРАДИНА - Janod
  Слика на Сложувалка СИРЕНИ - Janod
  Слика на Syllables Factory

  Syllables Factory

  Recognize the syllables; Read first words; Develop fine motor skills; Boost imagination; Creativity
  ден 750,00
  Слика на Троделна логичка сложувалка
  Слика на Едукативна сложувалка - Митови и легенди

  Едукативна сложувалка - Митови и легенди

  Сложувалка од 350 парчиња + 50 3Д фигури.
  ден 1.590,00
  Слика на Едукативна сложувалка - Сончевиот Систем

  Едукативна сложувалка - Сончевиот Систем

  Сложувалка од 100 парчиња
  ден 1.290,00
  Слика на Едукативна сложувалка - Човечко тело
  Слика на Пред и потоа

  Пред и потоа

  ден 590,00
  Слика на Едукативна сложувалка - Зеленчук - Rubbabu
  Слика на Едукативна сложувалка - Овошје - Rubbabu
  Слика на Сложувалка ПАТ СО 2 КОЛИЧКИ - Goki

  Сложувалка ПАТ СО 2 КОЛИЧКИ - Goki

  За возраст од 3 години и понатаму │ Го поттикнува развојот на љубопитноста, фантазијата и креативноста ● Моторичките вештини и координацијата ● Социјалните вештини
  ден 1.550,00
  Филтри Close
  Min: ден 490,00 Max: ден 2.690,00
  ден490 ден2690