Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Музички играчки

  Музичките играчки ја поттикнуваат вродената љубов кон музиката. Децата сакаат да слушаат музика, да создаваат и да играат на нејзиниот ритам. Таа ги допира, ги успокојува и им го подобрува расположението. Покрај тоа, правилно избраната музика допринесува за развојот на мозокот, за усвојувањето на јазикот, за подобрувањето на концентрацијата и на способноста за учење, како и на олеснувањето на комуникацијата.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Гранд пијано (Црно) - Hape
  Слика на Гранд пијано deluxe ( бело ) - Hape

  Гранд пијано deluxe ( бело ) - Hape

  Електронско пијано со класичен изглед и извонреден резонантен звук.
  ден 12.420,00
  Слика на Барабан „Виножито“
  Слика на Дрвена играчка со топчиња и ксилофон - Janod
  Слика на Ксилофон

  Ксилофон

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.890,00
  Слика на Ксилофон - Конфети - Janod
  Слика на Ксилофон со 15 тонови

  Ксилофон со 15 тонови

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 2.150,00
  Слика на Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.490,00
  Слика на Моето прво електонско пијано - Конфети - Janod
  Слика на Музички сет - Конфети - Janod

  Музички сет - Конфети - Janod

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 2.170,00
  Слика на Укулеле

  Укулеле

  ден 1.870,00
  Слика на Усна хармоника - Конфети - Janod

  Усна хармоника - Конфети - Janod

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 450,00