Search
English
All Categories
  Menu Close

  Magicube

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Magicube WORD BUILDING - 16 PCS - Geomag
  Picture of 044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Picture of 302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Picture of Geomag Magicube 4 Shapes Recycled Wheels 13 pcs
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 6 pcs
  Picture of Magicube TRY ME 16 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 24 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 64 Pieces - Geomag
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 9 pcs