Search
English
All Categories
  Menu Close

  Hape

  Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 2.190,00
  Picture of Интерактивна играчка - ФИСКАЛНА КАСА MAGIC TOUCH™ - Hape

  Интерактивна играчка - ФИСКАЛНА КАСА MAGIC TOUCH™ - Hape

  За возраст од 9 месеци до 4 години │ Над 170 звуци, мелодии и зборови на неколку јазици ● Помага во развојот на социјалните и моторичките вештини ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Голема коцка со активности САФАРИ - Hape International

  Голема коцка со активности САФАРИ - Hape International

  За возраст од 1 година и понатаму │ Шарена коцка со активности којашто ќе го држи вниманието на малите деца со часови ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.290,00
  Picture of Musical Whale Tap Bench

  Musical Whale Tap Bench

  ден 1.190,00
  Picture of DOCTOR ON CALL

  DOCTOR ON CALL

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ги поттикнува имагинацијата, заедничкото играње и помага во развојот на емпатијата
  ден 1.390,00
  Picture of HAPE FARMERS MARKET STALL

  HAPE FARMERS MARKET STALL

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој фантастичен штанд, децата можат да ја играат улогата на купувачи или породавачи, како на вистински пазар ● Комплетот вклучува многу додатоци, коишто ќе им овозможат на децата реалистично искуство ● Одлична играчка за развој на имагинацијата, комуникацијата и социјални вештини, а може да помогне и при совладувањето на основните нумерички операции
  ден 6.730,00
  Picture of 70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  Луксузен комплет од 70 делови и локомотива што се движи на батерии.
  ден 9.490,00
  Picture of First Ride Balance Bike - Green
  Picture of First Ride Balance Bike - Pink
  Picture of First Ride Balance Bike - Light Blue
  Picture of Hape Magic Forest Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  Hape Magic Forest Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Dinosaurs Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Dinosaurs Long Puzzle

  Hape Dinosaurs Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Dinosaurs Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Ocean Life Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  Hape Ocean Life Puzzle 200 Pieces Colorful Giant Long Puzzle

  За возраст од 3 години и понатаму │ Сложувалка од 200 елементи ● Должина 150 cm
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Cargo Delivery Loop

  Hape Cargo Delivery Loop

  За возраст од 3 години и понатаму │ Реалистичен кран co магнетна дигалка за движење на товарот ● Локомотивата со мотор на батерии може да оди напред и назад ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.490,00
  Picture of GARDENING TOOL SET

  GARDENING TOOL SET

  ден 1.860,00
  Picture of Pony Club Ranch

  Pony Club Ranch

  ден 3.190,00
  Picture of Broom and swiffer cleaning stand
  Picture of Shape Sorter Ladybug

  Shape Sorter Ladybug

  ден 1.430,00
  Picture of Hape Outdoor Kitchen

  Hape Outdoor Kitchen

  За возраст од 3 години и понатаму │ Уживајте во сонцето и свежиот воздух со вашите малечки, додека се преправаат дека готват храна со лисја, камења и кал, или пак садат цвеќе или зеленчук во саксиите ● Издржливото дрво што се користи за изработка на оваа гарнитура за играње на отворено, гарантира дека таа ќе трае долго време - низ генерациите
  ден 10.850,00
  Picture of VACUUM PLAYSET

  VACUUM PLAYSET

  ден 1.950,00
  Picture of VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата и креативното играње
  ден 6.450,00
  Picture of BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 2.250,00
  Picture of BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 1.950,00
  Picture of EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  За возраст од 1 година и понатаму │ Интерактивна музичка играчка 4 во 1 ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 9.690,00
  Picture of Strawberry Dessert Set

  Strawberry Dessert Set

  За возраст од 3 години и понатаму │ Совршена интерактивна играчка која ги поттикнува малите да го имитираат однесувањето на возрасните ● Помага во развојот на фантазијата, креативноста и социјалните и јазичните вештини
  ден 1.790,00
  Picture of Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 3.190,00
  Picture of FURRY FRIEND VET SET

  FURRY FRIEND VET SET

  За возраст од 3 години и понатму │Комплетно камперско комбе со кукли, додатоци и активности ● Одлично за поттикнување на заедничка игра и за развој на комуникациските вештини
  ден 2.690,00
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - PINK
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLUE
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - RED
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLACK
  Picture of ADVENTURE VAN

  ADVENTURE VAN

  За возраст од 3 години и понатму │Комплетно камперско комбе со кукли, додатоци и активности ● Одлично за поттикнување на заедничка игра и за развој на комуникациските вештини
  ден 2.690,00
  Picture of FAST FLIP RACETRACK

  FAST FLIP RACETRACK

  ден 1.690,00
  Picture of Hape Rock & Slide Musical Dollhouse

  Hape Rock & Slide Musical Dollhouse

  Квалитетна дрвена куќичка со многу додатоци и звучни ефекти за интерактивна игра.
  ден 5.690,00
  Picture of Hape - Colour Mix Painting Activity Set
  Picture of MY BAKING OVEN WITH MAGIC COOKIES
  Picture of Hape Tricks n Twists Marble Track

  Hape Tricks n Twists Marble Track

  За возраст од 3 години и понатаму │ Комплет од 129 елементи за конструирање различни патеки за топчиња ● Го поттикнува развојот на фантазијата, логичкото размислување и на фините моторички вештини ● Исто така, поттикнува заедничкото играње и лесно се комбинира со други играчки.
  ден 3.589,00
  Picture of Hape Crazy Rollers Stack Track
  Picture of Marble Run Race Track

  Marble Run Race Track

  ден 2.290,00
  Picture of Hape Store & Go Easel

  Hape Store & Go Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална двострана табла во вид на куферче ● Лесно склоплива и практична ● Содржи 1 бришач за табла, 2 магнетни маркери за табла со бришачи, 12 обоени креди и држач за креди ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 2.490,00
  Picture of Hape - Flip Flat Easel

  Hape - Flip Flat Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална ● Лесно склоплива за складирање ● Со додатоци ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 4.190,00
  Picture of Hape Children's Sushi Selection
  Picture of MEGA CITY RAILROAD SET

  MEGA CITY RAILROAD SET

  ден 7.990,00
  Picture of BUSY CITY RAIL SET

  BUSY CITY RAIL SET

  ден 4.950,00
  Picture of Hape Brave Little Engine

  Hape Brave Little Engine

  ден 750,00
  Picture of Hape Sunny Valley Adventure Dome
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  ден 9.350,00
  Picture of Wonderful Beech Blocks, Multicolor
  Picture of Steam-Era Passenger Train
  Picture of RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  ден 3.890,00
  Picture of CITY TRAIN BUCKET SET

  CITY TRAIN BUCKET SET

  ден 3.890,00
  Picture of Dynamic Sound Upright Piano

  Dynamic Sound Upright Piano

  ден 10.900,00
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, PINK

  HAPPY GRAND PIANO, PINK

  ден 9.350,00
  Picture of DELUXE WHITE GRAND PIANO

  DELUXE WHITE GRAND PIANO

  Електронско пијано со класичен изглед и извонреден резонантен звук.
  ден 12.420,00
  Picture of ROCKET BALL AIR STACKER

  ROCKET BALL AIR STACKER

  ден 2.380,00
  Picture of ALL-IN-1 KITCHEN

  ALL-IN-1 KITCHEN

  ден 14.490,00
  Picture of ALL-IN-1 EASEL

  ALL-IN-1 EASEL

  Magnetic Whiteboard Side ● Erasable Chalkboard Side ● Refillable Paper Roll ● Adjustable Height and Inclination ● Accessories ● Water Based Paint
  ден 4.970,00
  Picture of DOLL FAMILY MANSION

  DOLL FAMILY MANSION

  Безвремена играчка што ќеја поттикне детската фантазија.
  ден 12.400,00
  Picture of ALL SEASON HOUSE (FURNISHED)

  ALL SEASON HOUSE (FURNISHED)

  Безвремена играчка што ќе ја поттикне детската фантазија.
  ден 9.490,00
  Picture of DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  ден 7.990,00
  Picture of JUNGLE ADVENTURE RAILWAY TABLE
  Picture of BEAUTY BELONGINGS

  BEAUTY BELONGINGS

  ден 1.390,00
  Picture of Hape Solar System Puzzle

  Hape Solar System Puzzle

  Со двостран едукативен постер, планети од дрво и сонце што свети.
  ден 1.790,00
  Picture of Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Различни можности за игра коишто помагаат учењето да биде забавно за малите деца, коишто со нетрпение го истражуваат и се занимаваат со светот околу нив.
  ден 1.990,00
  Picture of Hape Kitchen with Light and Sound

  Hape Kitchen with Light and Sound

  Детската кујна од HaPe International е совршена за забава при готвењето. Играњето со кујната им дава на децата чувство на независност, ја развива нивната имагинација и креативност. Сетот има интерактивни карактеристики кои ја прават играта одраз на активностите што децата ги набљудуваат во секојдневниот живот и сакаат да ги имитираат.
  ден 6.590,00
  Picture of MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  Оваа звучна варијанта на класичните конструктори на Hape, им овозможува на децата, покрај правењето на неограничен број на конструкции, да експериментираат и со музиката, стратешки поставувајќи ги шесте метални плочки на различни места на конструкцијата.
  ден 6.190,00
  Picture of Quadrilla Hape E6020

  Quadrilla Hape E6020

  ден 5.290,00
  Picture of CASTLE ESCAPE

  CASTLE ESCAPE

  ден 5.890,00
  Picture of Quadrilla Stack Track Bucket Set
  Picture of Super spiral

  Super spiral

  Комплетот содржи 79 елементи 50 топчиња ● Два двострани вртлози ● Скали-ксилофон
  ден 9.540,00
  Picture of COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  Шарена коцка со активности којашто ќе го држи вниманието на малите деца со часови.
  ден 9.290,00
  Picture of Џебна лулашка - Hape
  Picture of Товарен дизел воз - Hape
  Picture of CLEVER COMPOSER TUNE TABLE™ MAGIC TOUCH™ ACTIVITY TOY
  Picture of MAGIC TOUCH DRUMS™ WOODEN MUSICAL TOY
  Picture of RIDE-ON ENGINE TABLE

  RIDE-ON ENGINE TABLE

  ден 13.850,00
  Picture of Hape - Fold and Go Beach Set

  Hape - Fold and Go Beach Set

  Достапно од 22 јуни 2021
  ден 690,00
  Picture of SENSORY RAILWAY

  SENSORY RAILWAY

  ден 2.090,00
  Picture of MY FIRST MUSICAL WALKER

  MY FIRST MUSICAL WALKER

  ден 4.340,00
  Picture of TUBING PULL-BACK BOAT

  TUBING PULL-BACK BOAT

  ден 790,00
  Picture of ANYWHERE ART STUDIO

  ANYWHERE ART STUDIO

  ден 2.590,00
  Picture of GRAND CITY STATION

  GRAND CITY STATION

  ден 6.390,00
  Picture of BATTERY POWERED ROLLING-STOCK SET
  Picture of STACKING MUSIC SET

  STACKING MUSIC SET

  ден 1.890,00
  Picture of ROTATING MUSIC BOX

  ROTATING MUSIC BOX

  ден 1.260,00
  Picture of HEALTHY FRUIT PLAYSET

  HEALTHY FRUIT PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of HEALTHY SALAD PLAYSET

  HEALTHY SALAD PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  ден 1.490,00
  Picture of SUPER EXPANSION RAIL PACK

  SUPER EXPANSION RAIL PACK

  ден 1.490,00
  Picture of DOUBLE FLAVORED BIRTHDAY CAKE
  Picture of PERFECT PIZZA PLAYSET

  PERFECT PIZZA PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of EMERGENCY SERVICES HQ

  EMERGENCY SERVICES HQ

  ден 6.290,00
  Picture of MASTER WORKBENCH

  MASTER WORKBENCH

  Ја поттикнува имагинацијата и ја подобрува вештината на рацете.
  ден 5.790,00
  Picture of MONSTER MATH SCALE

  MONSTER MATH SCALE

  ден 2.190,00
  Picture of RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  ден 4.390,00
  Picture of ROCK-A-BYE CRADLE

  ROCK-A-BYE CRADLE

  ден 3.250,00
  Picture of CITY FIRE STATION

  CITY FIRE STATION

  ден 6.291,00
  Picture of CROSSING & CRANE SET

  CROSSING & CRANE SET

  ден 3.390,00
  Picture of Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Award Winning Toddler Wooden Push And Pull Toy with Removable Color-Coded Shape Sorter Shell, Fun Educational Toy for Kids
  ден 2.100,00