Search
English
All Categories
  Menu Close

  Janod

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Dino - Dino Activity Table

  Dino - Dino Activity Table

  За возраст од 1 година и понатаму │ 8 различни активности кои помагаат во развојот на малите деца ● Помага во развојот на координацијата и фините моторни вештини ● Ги подобрува осетливоста, меморијата и логичното размислување, а исто така помага да се забележат причинско-последичните врски ● Сите детали на оваа прекрасна дрвена играчка за ран развој се одлични: различните области за играње се поделени со убави бои, а чадот што се издига од вулканот е направен од многу мек филц.
  ден 3.990,00
  Picture of Dino - Multi-Activity Volcano
  Picture of Barbecue

  Barbecue

  За возраст од 3 години и понатаму │ Мобилна и лесна за поставување секаде каде што децата сакаат да готват ● Облечете ги престилките и подгответе вкусна скара со вклучените 36 додатоци
  ден 3.750,00
  Picture of WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  ден 5.590,00
  Picture of TROPIK - PULL-ALONG TROPICAL TRAIN
  Picture of TROPIK - TROPICAL BALANCING GAME

  TROPIK - TROPICAL BALANCING GAME

  За возраст од 2 до 6 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.680,00
  Picture of TROPIK - RAINFOREST TENT

  TROPIK - RAINFOREST TENT

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на љубопитноста и фантазијата ● Убава декорација за во детската соба
  ден 4.290,00
  Picture of TROPIK - MULTI-ACTIVITY TRIANGLE

  TROPIK - MULTI-ACTIVITY TRIANGLE

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.170,00
  Picture of TROPIK - MULTI-ACTIVITY TROLLEY
  Picture of TROPIK - SHAPE SORTING CROCODILE
  Picture of 12 VEGETABLES CRATE (WOOD)
  Picture of 12 FRUITS CRATE (WOOD)

  12 FRUITS CRATE (WOOD)

  ден 990,00
  Picture of 2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  ден 7.890,00
  Picture of 60 WOODEN KUBIX BLOCKS+ CARDBOARD CITY PUZZLE

  60 WOODEN KUBIX BLOCKS+ CARDBOARD CITY PUZZLE

  60 дрвени елементи за правење град ● Сложувалка од 20 парчиња
  ден 2.590,00
  Picture of BIKLOON VINTAGE METAL BALANCE BIKE BEIGE
  Picture of SPLASH WALL BLACKBOARD (WOOD)
  Picture of LET'S GO FISHING

  LET'S GO FISHING

  ден 1.480,00
  Picture of MINT SCOOTER BALANCE BIKE (WOOD)
  Picture of PINK SCOOTER BALANCE BIKE (WOOD)
  Picture of Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  За возраст од 2 години и понатаму │Помага во развојот на концентрацијата и умешноста на рацете ● Одлична забава за целото семејство ● Го поттикнува развојот на имагинацијата, стратешкото размислување и планирање
  ден 1.240,00
  Picture of NUTTY BALANCE BALANCING GAME (WOOD)
  Picture of BALANCING GAME EQUILIBLOC COLOR (WOOD)
  Picture of PURE BANJO

  PURE BANJO

  ден 1.490,00
  Picture of SWEET COCOON STACKING STONES
  Picture of HAPPY GARDEN MAGNETIC PUZZLE 9 PIECES
  Picture of BABY FOREST TRAIN (WOOD)

  BABY FOREST TRAIN (WOOD)

  ден 1.590,00
  Picture of PURE TRAIN (WOOD)

  PURE TRAIN (WOOD)

  ден 1.790,00
  Picture of GUITAR CONFETTI (WOOD)

  GUITAR CONFETTI (WOOD)

  ден 2.390,00
  Picture of ZIGOLOS GIANT MULTICOLOUR TRAIN
  Picture of BIG COOKER REVERSO

  BIG COOKER REVERSO

  Меките бои, уникатниот и модерен дизајн и совршената опременост, се комбинација со многу можности.
  ден 10.900,00
  Picture of LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  ден 12.900,00
  Picture of MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  ден 13.640,00
  Picture of BRICO'KIDS DIY GIANT MAGNETIC WORKBENCH (WOOD)
  Picture of BOLID - DUMP TRUCK AND BULLDOZER

  BOLID - DUMP TRUCK AND BULLDOZER

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 3.390,00
  Picture of WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  ден 2.590,00
  Picture of SPLASH DOUBLE-SIDED WOODEN BLACKBOARD TABLE
  Picture of SPLASH ADJUSTABLE EASEL (WOOD)
  Picture of Burgundy/Green Blackboard

  Burgundy/Green Blackboard

  ден 4.890,00
  Picture of Grey/Yellow Blackboard

  Grey/Yellow Blackboard

  ден 4.890,00
  Picture of NURSERY BABY-CHANGING BAG

  NURSERY BABY-CHANGING BAG

  ден 1.650,00
  Picture of Dino - 4 Progressive Puzzles Dino
  Picture of Dino - Ride On Dino Portosaurus

  Dino - Ride On Dino Portosaurus

  За возраст од 1 година и понатаму │ Чудесна дрвена количка што ќе ги поттикне дечињата на самостојни авантури ● Многу стабилна и лесно управлива, со силиконска облога на тркалата.
  ден 4.890,00
  Picture of SWEET COCOON DOMINOES

  SWEET COCOON DOMINOES

  ден 1.650,00
  Picture of BRICO'KIDS WOODEN BUILDER’S TRUCK
  Picture of Italian-Style Coffee

  Italian-Style Coffee

  ден 2.170,00
  Picture of WOODEN DINING SET

  WOODEN DINING SET

  ден 2.590,00
  Picture of BRICO'KIDS FIRE ENGINE

  BRICO'KIDS FIRE ENGINE

  ден 2.590,00
  Picture of SOUND TELEPHONE

  SOUND TELEPHONE

  ден 890,00
  Picture of SOUND CAMERA

  SOUND CAMERA

  ден 890,00
  Picture of CATERPILLAR BALL TRACK

  CATERPILLAR BALL TRACK

  ден 2.290,00
  Picture of PURE BALL TRACK (WOOD)

  PURE BALL TRACK (WOOD)

  ден 1.650,00
  Picture of JANOD LAPIN STACKABLE ROLY-POLY RABBIT (WOOD)
  Picture of STACKABLE BEAR (WOOD)

  STACKABLE BEAR (WOOD)

  ден 990,00
  Picture of PANDA STACKER & ROCKER

  PANDA STACKER & ROCKER

  ден 1.290,00 ден 1.150,00
  Picture of PURE TAP TAP XYLOPHONE (WOOD)
  Picture of GARAGE

  GARAGE

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата
  ден 4.590,00
  Picture of ICE CREAM CART PUSH-ALONG TROLLEY

  ICE CREAM CART PUSH-ALONG TROLLEY

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите
  ден 4.950,00
  Picture of Muddy Lab - Outdoor Kitchen

  Muddy Lab - Outdoor Kitchen

  ден 7.890,00
  Picture of WOODEN IRONING BOARD

  WOODEN IRONING BOARD

  ден 3.390,00
  Picture of TABLE AND 2 CHAIRS - POLAR

  TABLE AND 2 CHAIRS - POLAR

  ден 6.590,00
  Picture of TROPIK - TROPICAL FURNITURE SET
  Picture of Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │ Издржлива и симпатична играчка за рана возраст, специјално дизајнирана да го поттикнува развојот на грубите моторни вештини кај малите деца ● Ја поттикнува желбата за истражување и експериментирање
  ден 1.550,00
  Picture of SWEET COCOON RAINBOW TURTLE

  SWEET COCOON RAINBOW TURTLE

  ден 1.890,00
  Picture of POND LIFE ROUND STACKING PYRAMID
  Picture of SOPHIE LA GIRAFE BEAD MAZE (WOOD)
  Picture of SOPHIE LA GIRAFE 5-BLOCK PYRAMID (WOOD)
  Picture of SOPHIE LA GIRAFE SHAPE SORTING HOUSE (WOOD)
  Picture of SWEET COCOON PULL-ALONG CATERPILLAR
  Picture of ZIGOLOS PULL-ALONG RABBITS (WOOD)
  Picture of ZIGOLOS PULL-ALONG DUCKS (WOOD)
  Picture of Baby Forest Fox Stacker

  Baby Forest Fox Stacker

  ден 990,00
  Picture of ZIGOLOS PINGOO STACKER AND ROCKER (WOOD)
  Picture of PURE PULL-ALONG SNAIL

  PURE PULL-ALONG SNAIL

  Забавен придружник на малите дечиња, којшто ќе ги поттикнува да се движат и ќе ги воведе во светот на музиката на многу разигран начин.
  ден 1.840,00
  Picture of RABBIT & CO LOOPING (WOOD)

  RABBIT & CO LOOPING (WOOD)

  ден 1.890,00
  Picture of SWEET COCOON TAP TAP

  SWEET COCOON TAP TAP

  ден 2.150,00
  Picture of TATOO FRAPPA BALL (WOOD)

  TATOO FRAPPA BALL (WOOD)

  ден 1.890,00
  Picture of I AM LEARNING COLOURS - MAGNETIC CHIPS (WOOD)
  Picture of BOLID - RECYCLING TRUCK

  BOLID - RECYCLING TRUCK

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 2.170,00
  Picture of BOLID - CAR CARRIER WITH 3 VEHICLES

  BOLID - CAR CARRIER WITH 3 VEHICLES

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 2.480,00
  Picture of CUSTOMISABLE WHITE HELMET

  CUSTOMISABLE WHITE HELMET

  ден 1.790,00
  Picture of BIKLOON PINK DOTS HELMETFOR BALANCE BIKE
  Picture of BIKLOON RED HELMET FOR BALANCE BIKE

  BIKLOON RED HELMET FOR BALANCE BIKE

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 1.790,00
  Picture of CARAMEL ROCKING HORSE (WOOD)

  CARAMEL ROCKING HORSE (WOOD)

  Wooden rocking horse with safety handle and seat's height at 30 cm.
  ден 6.900,00
  Picture of JANOD RABBIT PUSH-ALONG TROLLEY
  Picture of HIPPOPOTAMUS RIDE-ON

  HIPPOPOTAMUS RIDE-ON

  ден 4.890,00
  Picture of PURE PULL-ALONG BLOCKS CART (WOOD)
  Picture of SWEET COCOON CART WITH BLOCKS
  Picture of SWEET COCOON XYLO ROLLER

  SWEET COCOON XYLO ROLLER

  ден 2.780,00
  Picture of BABY FOREST FOX RIDE ON (WOOD)
  Picture of "WOLF" KNIGHT'S SET

  "WOLF" KNIGHT'S SET

  ден 1.590,00
  Picture of "DRAGON" KNIGHT'S SET

  "DRAGON" KNIGHT'S SET

  ден 1.590,00
  Picture of HAPPY GARDEN LITTLE GARDENER PLAYSET
  Picture of 100-PIECE WOODEN CONSTRUCTION KIT
  Picture of Ratatouille Set

  Ratatouille Set

  Соодветно за возраст од 3 и повеќе години │Време е да ги облечеме нашите престилки и да го подготвиме ова славно медитеранско јадење ● Комплетот содржи 32 додатоци и доаѓа со даска за сечење и дрвен сад за рерна.
  ден 2.090,00
  Picture of Twist - Tea Set

  Twist - Tea Set

  ден 2.170,00
  Picture of CLEANING SET

  CLEANING SET

  5 super-realistic accessories / To imitate grown-ups / Cleaning is child's play
  ден 1.980,00
  Picture of DENTIST SET

  DENTIST SET

  ден 1.890,00
  Picture of HAIRDRESSER SET

  HAIRDRESSER SET

  ден 1.890,00
  Picture of Коцка со активности - Janod
  Picture of 4 FAIRY JEWELLERY IN A PHIAL TO MAKE
  Picture of CANDY CHIC DOLL'S BED

  CANDY CHIC DOLL'S BED

  ден 2.590,00
  Picture of CANDY CHIC DOLLS BUNK BEDS

  CANDY CHIC DOLLS BUNK BEDS

  ден 3.090,00
  Picture of METAL XYLO CONFETTI

  METAL XYLO CONFETTI

  ден 1.190,00
  Picture of METAL XYLO SUNSHINE

  METAL XYLO SUNSHINE

  ден 1.340,00
  Picture of PURE BIRD XYLO

  PURE BIRD XYLO

  ден 1.350,00
  Picture of CANDY CHIC BIG COOKER

  CANDY CHIC BIG COOKER

  ден 7.890,00
  Picture of HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  ден 7.890,00
  Picture of MACARON COOKER (WOOD)

  MACARON COOKER (WOOD)

  ден 5.590,00
  Picture of BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  ден 7.890,00
  Picture of 4-IN-1 MAGIC SUITCASE (WOOD)
  Picture of MAGNETIC EDUCATIONAL GAME (WOOD) - Janod
  Picture of SEASONS CALENDAR - ENGLISH VERSION
  Picture of EMOTIONS MAGNETIC GAME

  EMOTIONS MAGNETIC GAME

  ден 1.890,00
  Picture of ENGLISH ALPHABET MAGNETI'BOOK
  Picture of 4 SEASONS MAGNETI'BOOK

  4 SEASONS MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of ANIMALS MAGNETI'BOOK

  ANIMALS MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of LEARN TO TELL THE TIME MAGNETI'BOOK
  Picture of GIRL'S COSTUMES MAGNETI'BOOK
  Picture of RACERS MAGNETI'BOOK

  RACERS MAGNETI'BOOK

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 1.150,00
  Picture of PRINCESSES MAGNETI'BOOK

  PRINCESSES MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of Magnetibook - Jobs

  Magnetibook - Jobs

  ден 1.150,00
  Picture of MODULOFORM MAGNETI'BOOK

  MODULOFORM MAGNETI'BOOK

  ден 1.150,00
  Picture of FRENCH ALPHABET MAGNETI'BOOK
  Picture of Magneti book - Dinosaurs - Janod
  Picture of Magneti book - Cosmos - Janod
  Picture of Magneti book - Fairy Tales - Janod
  Picture of Magneti book - Mix & Match - Janod
  Picture of Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Dinosaurs

  Magnéti'stories Dinosaurs

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Animal Festival

  Magnéti'stories Animal Festival

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Firefighters

  Magnéti'stories the Firefighters

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of BABY FOREST ACTIVITY TABLE (WOOD)

  BABY FOREST ACTIVITY TABLE (WOOD)

  A vibrantly coloured multi-activity table with 4 different areas!
  ден 3.990,00
  Picture of PRETTY MEADOW ACTIVITY TABLE (WOOD)
  Picture of SWEET COCOON ACTIVITY TABLE

  SWEET COCOON ACTIVITY TABLE

  ден 4.290,00
  Picture of METAL TEA SET DINNERWARE

  METAL TEA SET DINNERWARE

  3 - 8 years old
  ден 1.750,00
  Picture of MY FIRST ELECTRONIC PIANO CONFETTI
  Picture of MY MAGNETIC GARDEN

  MY MAGNETIC GARDEN

  Магнетна игра со 70 магнети и двостран постер.
  ден 1.290,00
  Picture of MY PASTRY WORKSHOP

  MY PASTRY WORKSHOP

  ден 2.090,00
  Picture of MY FIRST CIRCUIT

  MY FIRST CIRCUIT

  За возраст од 2 до 7 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативноста ● Помага во развојот на способноста за решавање едноставни проблеми
  ден 3.150,00
  Picture of MUSICAL TABLE CONFETTI (WOOD)

  MUSICAL TABLE CONFETTI (WOOD)

  Соодветно за возраст од 1 до 3 г.
  ден 1.650,00
  Picture of Janod Pure Musical Table

  Janod Pure Musical Table

  ден 2.190,00
  Picture of MUSICAL TABLE SUNSHINE

  MUSICAL TABLE SUNSHINE

  ден 1.790,00
  Picture of MUSICAL SET CONFETTI

  MUSICAL SET CONFETTI

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 2.170,00
  Picture of Learning Tower

  Learning Tower

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Го поттикнува развојот на независноста и љубопитноста ● Мултифункционално и практично ● Стабилно и безбедно стилско парче мебел
  ден 8.390,00
  Picture of GREEN MARKET FRUITS & VEGETABLE MAXI SET
  Picture of 6-Block Pyramid Baby Forest Game
  Picture of BRICO'KIDS MAGNETIC DIY TROLLEY (WOOD)
  Picture of MULTI-ACTIVITIES CAT BABY WALKER (WOOD)
  Picture of SWEET COCOON WOODEN MULTI-ACTIVITY TROLLEY

  SWEET COCOON WOODEN MULTI-ACTIVITY TROLLEY

  Availability date: .07.05.2021
  ден 4.290,00
  Picture of BOLID - FIRE ENGINE

  BOLID - FIRE ENGINE

  ден 2.090,00
  Picture of FIRE STATION

  FIRE STATION

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата
  ден 4.590,00
  Picture of Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │Помага во развојот на способноста за градење и дизајнирање ● Желбата за откривање и експериментирање ● Фината моторика ● 4 сензорни парчиња за истражување со рацете
  ден 990,00
  Picture of BRICO'KIDS BUILD-YOUR-OWN ROBOTS
  Picture of BRICO'KIDS DIY BARREL 100 PIECES (WOOD)
  Picture of BRICO'KIDS DIY BARREL 50 PIECES (WOOD)
  Picture of BREAKFAST SET

  BREAKFAST SET

  ден 1.990,00
  Picture of LITTLE PASTRY SET

  LITTLE PASTRY SET

  ден 1.790,00
  Picture of SWEET COCOON ALPHABET PUZZLE
  Picture of PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  Сложувалка од 36 парчиња ● Соодветна за возраст 4-7 години ● Печатена со растителни бои ● Произведена во Франција
  ден 990,00
  Picture of Puzzle Inspired By Klimt - 100 Pcs
  Picture of Puzzle Inspired By Leonardo Da Vinci - 100 Pcs
  Picture of PURE 6-BLOCK TRAY

  PURE 6-BLOCK TRAY

  ден 990,00
  Picture of Pure - My First Numbers Puzzle

  Pure - My First Numbers Puzzle

  2 in 1: a number-learning puzzle and educational game ● The 10 wooden numbers can easily be grasped by the small hands of little ones aged 2 years and above ● Ultra-cute illustrations to guide the child’s learning process
  ден 1.190,00
  Picture of CHUNKY PUZZLE DINOSAURS 7 PIECES (WOOD)
  Picture of CHUNKY PUZZLE FARM 7 PIECES (WOOD)
  Picture of CHUNKY PUZZLE ZOO 7 PIECES (WOOD)
  Picture of HIDE & SEEK NATURE PUZZLE 6 PIECES (WOOD)
  Picture of CHUNKY PUZZLE ANIMO 7 PIECES (WOOD)
  Picture of CHUNKY PUZZLE FOREST 7 PIECES (WOOD)

  CHUNKY PUZZLE FOREST 7 PIECES (WOOD)

  Откријте го возбудливиот свет на шумата и нејзините жители!
  ден 990,00
  Picture of Chunky Forest Puzzle 7 pieces
  Picture of TACTILE PUZZLE FARM ANIMALS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE PETS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  Availability date: 15 October
  ден 990,00
  Picture of TACTILE PUZZLE FOREST ANIMALS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE FOREST ANIMALS 20 PIECES
  Picture of Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  За возраст од 18 месеци и понатаму │8 големи дрвени блокчиња за развој на умешноста на рацете и на фината моторика ● Вратичка со клуч за отворање на куќичката
  ден 1.760,00
  Picture of BABY FOREST HOUSE SHAPE SORTER (WOOD)
  Picture of PURE SHAPE SORTER (WOOD)

  PURE SHAPE SORTER (WOOD)

  ден 1.590,00
  Picture of ESSENTIEL - SHAPE SORTER BOX WITH KEYS
  Picture of CATERPILLAR & CO LOOPING

  CATERPILLAR & CO LOOPING

  ден 1.490,00
  Picture of CANDY CHIC HIGH CHAIR

  CANDY CHIC HIGH CHAIR

  ден 2.290,00
  Picture of Padlocks Board - The Farm

  Padlocks Board - The Farm

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.530,00
  Picture of Тактилна играчка за во бања - КОШ

  Тактилна играчка за во бања - КОШ

  Играчка со сензорни топчиња со различна релјефна површина, коишто се идеални за развојот на чувството за допир и концентрацијата.
  ден 790,00
  Picture of SAVANNAH TACTILE CARDS SET
  Picture of FARM TACTILE CARDS SET

  FARM TACTILE CARDS SET

  ден 990,00
  Picture of EGG-AND-SPOON RACE

  EGG-AND-SPOON RACE

  ден 960,00
  Picture of TROPIK - PULL-ALONG CHAMELEON
  Picture of TROPIK - STACK-YOUR-OWN JAGUAR
  Picture of TROPIK - PULL-ALONG LEMUR XYLOPHONE
  Picture of TROPIK - FROG LOOP-THE-LOOP
  Picture of TROPIK - LITTLE BIRD TUMBLER
  Picture of TROPIK - MONKEY KITE

  TROPIK - MONKEY KITE

  ден 790,00
  Picture of TROPIK - MONKEY KITE

  TROPIK - MONKEY KITE

  ден 790,00
  Picture of TROPIK - MY FIRST SHAPES

  TROPIK - MY FIRST SHAPES

  ден 1.240,00
  Picture of TRIO CORNER KITCHEN

  TRIO CORNER KITCHEN

  На залиха од 10 октомври 2022 г.
  ден 7.390,00
  Picture of UKULELE SUNSHINE

  UKULELE SUNSHINE

  ден 1.890,00
  Picture of HARMONICA CONFETTI

  HARMONICA CONFETTI

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 450,00
  Picture of ESSENTIEL - LEARN HOW TO WRITE
  Picture of 4 Progressive Puzzles - Farm

  4 Progressive Puzzles - Farm

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини, координацијата и трпеливоста ● Меморијата и концентрацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.240,00
  Picture of Confetti Flute

  Confetti Flute

  ден 650,00
  Picture of MY FIRST FRENCH APERITIF

  MY FIRST FRENCH APERITIF

  ден 2.060,00
  Picture of ACCORDION CONFETTI

  ACCORDION CONFETTI

  ден 2.490,00
  Picture of BOLID - SCHOOL BUS

  BOLID - SCHOOL BUS

  ден 2.090,00
  Picture of Timeless Chalk Board

  Timeless Chalk Board

  Оваа табла може лесно да се постави или складира, благодарение на нејзиниот отстранлив држач!
  ден 1.950,00
  Picture of Volumes - Janod

  Volumes - Janod

  ден 1.790,00
  Picture of HAPPY GARDEN METAL WHEELBARROW
  Picture of MY MAGNETIC WEEKLY PLANNER - ENGLISH VERSION
  Picture of Gioia Musical Table

  Gioia Musical Table

  Multi-activity toy for babies aged 12 months and up ◦ 3 musical-awakening sound toys within easy reach ◦ Encourages manipulation and the discovery of sounds
  ден 1.860,00
  Picture of MUSICAL SET SUNSHINE

  MUSICAL SET SUNSHINE

  ден 2.170,00
  Picture of 6 LOVELY PETS CABOCHON JEWELLERY

  6 LOVELY PETS CABOCHON JEWELLERY

  За возраст од 10 години и понатаму │ Креативен комплет за правење 6 убави парчиња накит со кабашони
  ден 990,00
  Picture of Летало КРОКОДИЛ - Janod

  Летало КРОКОДИЛ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на крокодил, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало ЛАВ - Janod

  Летало ЛАВ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало МЕЧКА - Janod

  Летало МЕЧКА - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на мечка, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало СЛОН - Janod

  Летало СЛОН - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на слонче, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Magnetibook - Sports

  Magnetibook - Sports

  ден 1.150,00
  Picture of MY FIRST WOODEN MOSAICS

  MY FIRST WOODEN MOSAICS

  ден 1.590,00
  Picture of Gioia Ukulele

  Gioia Ukulele

  ◦ Ideal for learning music and imitating adults from ages 3 and up ◦ Comes with 4 strings and a spare set of strings ◦ Helps develop the dexterity and imagination of musicians in the making
  ден 1.860,00
  Picture of 2 GOODIE JEWELLERY VIALS TO MAKE
  Picture of Магнетно пикадо -тема РОБОТИ - JANOD
  Picture of Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Drum Gioia

  Drum Gioia

   ◦ Baby's first small wooden drum, suitable for ages 18 months and up  ◦ Ideal for a musical awakening and discovering rhythm  ◦ Stick included to promote manipulation
  ден 1.550,00
  Picture of 7 GEOMETRIX SHRINK PLASTIC JEWELS TO MAKE
  Picture of Twist Kitchen

  Twist Kitchen

  ден 12.590,00 ден 9.440,00
  Picture of Tractor To Pull

  Tractor To Pull

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.430,00
  Picture of Ice Cream Stand

  Ice Cream Stand

  ден 3.190,00
  Picture of 16 LUCKY CHARMS TO MAKE

  16 LUCKY CHARMS TO MAKE

  ден 1.590,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн.
  ден 3.090,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн.
  ден 3.090,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  За возраст од 24 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата ● Го стимулира развојот на когнитивните способности ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Picture of Soup Set

  Soup Set

  За возраст од 3 години и понатаму │Убав начин децата да се запознаат со готвењето здрава храна од зеленчук! Комплетот содржи: праз, моркови, компири, кромид, тестенини - сè што е потребно за подготовка на здрава и вкусна супа.
  ден 2.090,00
  Picture of Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Играчка за рано учење со 5 стимулирачки забавни активности ● Помага во развојот на видот, вниманието, концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Во понатамошните фази, децата ќе можат да учат и нови зборови, со набљудување на малите суштества од градината кои се наоѓаат на листот.
  ден 2.170,00
  Picture of Magnetic Darts Game Garden, Janod

  Magnetic Darts Game Garden, Janod

  Magnetic Darts Game Garden, Janod
  ден 1.490,00
  Picture of Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој фантастичен штанд, децата можат да ја играат улогата на купувачи или породавачи, како на вистински пазар ● Комплетот вклучува 58 додатоци, коишто ќе им овозможат на децата реалистично искуство ● Одлична играчка за развој на имагинацијата, комуникацијата и социјални вештини, а може да помогне и при совладувањето на основните нумерички операции
  ден 6.190,00
  Picture of 3 RAINBOW JEWELLERY PIECES TO MAKE
  Picture of Applepop Merchant - Janod

  Applepop Merchant - Janod

  ден 3.090,00
  Picture of MULTIACTIVITIES SCRATCH ART

  MULTIACTIVITIES SCRATCH ART

  ден 1.490,00
  Picture of Gioia musical set

  Gioia musical set

  За возраст од 18 месеци и понатаму │Комплет од 4 музички играчки за убав вовед во светот на музиката ● Идеална прва музичка играчка за која помага во развојот на слухот, чувството за ритам и музичките вештини ● Исто така, го поддржува развојот на фантазијата, концентрацијата, упорноста и моторната координација.
  ден 2.170,00
  Picture of FLUORESCENT SANDS BUTTERFLIES
  Picture of Magnetic darts game Ninja - Janod

  Magnetic darts game Ninja - Janod

  Magnetic darts game Ninja - Janod
  ден 1.490,00
  Picture of Creative Kit - 13 Friendship Bracelets to Create
  Picture of 14 Astrology Jewels To Make

  14 Astrology Jewels To Make

  ден 1.650,00
  Picture of Magnetic darts game Superhero - Janod

  Magnetic darts game Superhero - Janod

  Magnetic darts game Superhero - Janod
  ден 1.490,00
  Picture of Magic School - My Magic Potions

  Magic School - My Magic Potions

  За возраст од 7 години и понатаму │ Комплет за правење магични напивки ● Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот на вниманието, трпението, прецизноста и вештината на рацете
  ден 1.430,00
  Picture of 6 Beaded Flower Jewels To Make
  Picture of Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Вклучува 44 магнети и 10 модели на еднорог ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 1.150,00
  Picture of Twist - Doll'S House

  Twist - Doll'S House

  ден 7.690,00
  Picture of Finding Your Bearings In Space - The Garden

  Finding Your Bearings In Space - The Garden

  The ideal educational garden-themed game for nursery-age children 3 levels of difficulty to gradually enhance their spatial awareness Kids aged 3 years and over can play alone or with an adult, to learn how to have fun
  ден 1.240,00
  Picture of Finding Your Bearings In Space - Cat And Mouse

  Finding Your Bearings In Space - Cat And Mouse

  Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка ● 3 нивоа на тежина за постепено подобрување на просторна свест ● Децата на возраст од 3 години и понатаму, можат да играат сами или со возрасен
  ден 1.360,00
  Picture of Double Entry Table - Snails

  Double Entry Table - Snails

  За возраст од 4 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка ● 2 нивоа на тежина
  ден 1.450,00
  Picture of Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  За возраст од 2 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка
  ден 1.650,00