Search
English
All Categories
  Menu Close

  Toys for babies and young children

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Touch ring elastic pyramid

  Touch ring elastic pyramid

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 670,00
  Picture of Touch ring bear

  Touch ring bear

  Промислено обоена во инспиративна сиво-бела кремаста палета, која прекрасно ја нагласува природната убавина на дрвото. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 550,00
  Picture of Touch ring elastic confetti
  Picture of Touch ring confetti

  Touch ring confetti

  ден 430,00
  Picture of Touch ring elastic bear, nature
  Picture of Touch ring elastic ball

  Touch ring elastic ball

  ден 440,00
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of Touch ring elastic star

  Touch ring elastic star

  Идеална прва играчка во модерни бои, изработена од бука и јавор и обоена со водени бои.
  ден 420,00
  Picture of Touch ring elastic cube

  Touch ring elastic cube

  ден 620,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic ball, nature
  Picture of Touch ring elastic rattle rainbow