Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  S.T.E.M

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Explore the Forest

  Explore the Forest

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Explore the Safari

  Explore the Safari

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Explore the Sea Life

  Explore the Sea Life

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 990,00
  Слика на Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Слика на Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Слика на Learn All About... Science!

  Learn All About... Science!

  Original illustrations, experiments and games everyone will love, as well as a detailed DNA model, make this set truly unique!
  ден 1.240,00
  Слика на Learn All About...Technology!

  Learn All About...Technology!

  Lively and original illustrations, all kinds of interesting experiments and a detailed robot to assemble make this set truly one-of-a-kind!
  ден 1.240,00
  Слика на Троделна логичка сложувалка
  Слика на Discover Memo Game

  Discover Memo Game

  Each animal has its own shape and colours!
  ден 550,00
  Слика на Конструктор МУЗИЧКА ПАТЕКА ЗА ТОПЧИЊА - Quadrilla (Hape E6012)

  Конструктор МУЗИЧКА ПАТЕКА ЗА ТОПЧИЊА - Quadrilla (Hape E6012)

  Оваа звучна варијанта на класичните конструктори на Hape, им овозможува на децата, покрај правењето на неограничен број на конструкции, да експериментираат и со музиката, стратешки поставувајќи ги шесте метални плочки на различни места на конструкцијата.
  ден 6.190,00
  Слика на Конструктор патека за топчиња - Quadrilla (Hape E6020)
  Слика на Конструктор патека за топчиња БЕГСТВО ОД ЗАМОКОТ - Quadrilla (Hape E6019)