Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Papo

  Фигурите на Papo се извор на забава и ја стимулираат детската фантазија, што е важно за време на нивниот раст. Овие едукативни играчки се моделирани со голема посветеност кон деталите, насликани се рачно и изработени од материјали со врвен квалитет. Низ игрњето со овие фигурини, децата стекнуваат свесност за богатството и убавината на различноста во природата и на важноста на нејзината заштита.

   

  Безбедност на децата

  Papo ја стекна довербата на родителите поради исклучително високиот квалитет на производите. Сите нивни играчки се изработуваат во строга согласност со меѓународните правила за безбедност и се тестираат од одобрени независни лаборатории. Безбедноста е врвен приоритет за Papo и овој фактор е земен предвид уште од првите фази на креирањето на фигурите.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Срнче

  Срнче

  ден 260,00 ден 234,00
  Слика на Јастог - Papo

  Јастог - Papo

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Морско ракче - Papo

  Морско ракче - Papo

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Рак - Papo

  Рак - Papo

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Рак пустиник - Papo

  Рак пустиник - Papo

  ден 340,00 ден 306,00
  Слика на Верверичка - Papo 50255

  Верверичка - Papo 50255

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Ластовичеста пеперутка - Papo
  Слика на Полжав (Papo 50262)

  Полжав (Papo 50262)

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Богомолка (Papo 50244)

  Богомолка (Papo 50244)

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Кит ајкула

  Кит ајкула

  ден 990,00 ден 891,00
  Слика на Морска ѕвезда

  Морска ѕвезда

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Лав

  Лав

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Лос

  Лос

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Нилски коњ

  Нилски коњ

  ден 560,00 ден 504,00
  Слика на Тигрица со младенче

  Тигрица со младенче

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Црн носорог

  Црн носорог

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Бел тигар

  Бел тигар

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Бело тигарче

  Бело тигарче

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Тигар

  Тигар

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Тигар што рика

  Тигар што рика

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Тигарче

  Тигарче

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Тигрица што дои

  Тигрица што дои

  ден 890,00 ден 801,00
  Слика на Тигар што стои

  Тигар што стои

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Црн леопард

  Црн леопард

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Лавица со лавче

  Лавица со лавче

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Спиносаурус Египтиакус (Ограничена едиција)
  Слика на Пентацератопс

  Пентацератопс

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Слика на Алосаурус

  Алосаурус

  ден 1.450,00 ден 1.305,00
  Слика на Бракиосаурус

  Бракиосаурус

  ден 2.290,00 ден 2.061,00
  Слика на Тираносаурус рекс

  Тираносаурус рекс

  ден 1.680,00 ден 1.512,00
  Слика на Тираносаурус што трча

  Тираносаурус што трча

  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Слика на Мамут - Papo

  Мамут - Papo

  ден 1.290,00 ден 1.161,00
  Слика на Бик ајкула

  Бик ајкула

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Кит кашалот

  Кит кашалот

  ден 690,00 ден 621,00
  Слика на Син кит

  Син кит

  ден 1.490,00 ден 1.341,00
  Слика на Кралски пингвин

  Кралски пингвин

  ден 320,00 ден 288,00
  Слика на Морж

  Морж

  ден 490,00 ден 441,00
  Слика на Октопод

  Октопод

  ден 680,00 ден 612,00
  Слика на Орка (Кит-убиец)

  Орка (Кит-убиец)

  ден 530,00 ден 477,00
  Слика на Алигатор

  Алигатор

  ден 570,00 ден 513,00
  Слика на Ангорски зајак

  Ангорски зајак

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Андалузиски бик

  Андалузиски бик

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Апалуса коњ

  Апалуса коњ

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Арапски коњ

  Арапски коњ

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Бел коњ - подигнат

  Бел коњ - подигнат

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Бел лав

  Бел лав

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Бел феникс

  Бел феникс

  ден 540,00 ден 486,00
  Слика на Бела коза

  Бела коза

  ден 320,00 ден 288,00
  Слика на Бела лавица со лавче

  Бела лавица со лавче

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Бела мечка

  Бела мечка

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Бела мечка што стои

  Бела мечка што стои

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Белоопашест елен

  Белоопашест елен

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Був

  Був

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Витез со тројна борбена секира
  Слика на Волк што завива

  Волк што завива

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Гризли

  Гризли

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Гулаб

  Гулаб

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Гуштер со набран врат

  Гуштер со набран врат

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Двоглав змеј

  Двоглав змеј

  ден 1.670,00 ден 1.503,00
  Слика на Двоглав змеј - златен

  Двоглав змеј - златен

  ден 1.670,00 ден 1.503,00
  Слика на Елен

  Елен

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Желка од Галапагос

  Желка од Галапагос

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Жирафа

  Жирафа

  ден 590,00 ден 531,00
  Слика на Жирафа, мажјак

  Жирафа, мажјак

  ден 590,00 ден 531,00
  Слика на Жирафа, младенче

  Жирафа, младенче

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Зајак

  Зајак

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Зебра мажјак

  Зебра мажјак

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Златен лав-тамарин

  Златен лав-тамарин

  ден 320,00 ден 288,00
  Слика на Змеј - Froggy

  Змеј - Froggy

  ден 700,00 ден 630,00
  Слика на Змеј - Pyro

  Змеј - Pyro

  ден 700,00 ден 630,00
  Слика на Змејот на пепелта

  Змејот на пепелта

  ден 930,00 ден 837,00
  Слика на Импала

  Импала

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Ирвас

  Ирвас

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Камелеон

  Камелеон

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Камила

  Камила

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Кербер

  Кербер

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Комодо гуштер

  Комодо гуштер

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Коњ тинкер (Ирско циганско коњче)
  Слика на Коњче - подигнато

  Коњче - подигнато

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Крава

  Крава

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Крава што пасе

  Крава што пасе

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Лав што рика

  Лав што рика

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Лавица што демне

  Лавица што демне

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Лемур со младенче

  Лемур со младенче

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Магаре

  Магаре

  ден 320,00 ден 288,00
  Слика на Магаренце

  Магаренце

  ден 320,00 ден 288,00
  Слика на Марабу

  Марабу

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Мерино овца

  Мерино овца

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Морски орел

  Морски орел

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Мршојадец

  Мршојадец

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Носорог

  Носорог

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Панда младенче што седи

  Панда младенче што седи

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Панда со младенче

  Панда со младенче

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Панда што седи

  Панда што седи

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Петел

  Петел

  ден 240,00 ден 216,00
  Слика на Пират - череп

  Пират - череп

  ден 450,00 ден 405,00
  Слика на Планинска горила

  Планинска горила

  ден 470,00 ден 423,00
  Слика на Поларен волк

  Поларен волк

  ден 390,00 ден 351,00
  Слика на Принц на коњ - змеј

  Принц на коњ - змеј

  ден 990,00 ден 891,00
  Слика на Рибарче

  Рибарче

  ден 320,00 ден 288,00