Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Goki

  Play value appropriate for children and lovingly crafted functional design

  goki is the name of the brand for high-quality toys at a fair price, ensuring that excellent toys remain affordable. 

  Wherever families come together, that's where goki is at home. Play value appropriate for children, lovingly crafted functional design and contemporary colours are the distinguishing features of the brand. Good wooden toys are essential for the development and retention of motor, sensory and tactile skills.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Сет за конструирање дворец со патеки за топчиња - Goki

  Сет за конструирање дворец со патеки за топчиња - Goki

  Овој сет за конструирање дворец со патеки за топчиња, е победник во категоријата Играчки за 3-6 години, на најпрестижниот саем за играчки Spielwarenmesse® во Нирнберг за 2020 година.
  ден 2.990,00
  Слика на Баланс игра - ДЕЛФИН

  Баланс игра - ДЕЛФИН

  Забавна игра за целото семејство.
  ден 1.160,00
  Слика на Дигалка

  Дигалка

  ден 5.990,00
  Слика на Дрвена играчка за туркање ТУКАН - Goki
  Слика на Играчка за удирање со чеканче - Goki
  Слика на Кипер

  Кипер

  ден 2.490,00
  Слика на Клацкалка коњче - GOKI
  Слика на Коцка со активности - Goki
  Слика на Креветче за кукли (Со балдахин) - Goki
  Слика на Кукли од дрво - Мечиња за облекување Бена и Бенох (Флексибилни)
  Слика на Лулка за кукли (Со постелнина) - Goki
  Слика на Магнетни букви и бројки - Goki
  Слика на Машина за кафе - Goki
  Слика на Подвижна дигалка
  Слика на Работилница - Goki (58501)
  Слика на Работилница - Goki (58976)
  Слика на Работилница - кутија со алати - Goki
  Слика на Рампа со колички - Goki
  Слика на Сортирач за форми - Goki
  Слика на 3Д Домино - Фарма
  Слика на Воз од дрво - Берн
  Слика на Воз од дрво - Ванкувер
  Слика на Воз од дрво - Лондон
  Слика на Воз од дрво - Орландо
  Слика на Воз од дрво со блокчиња во разни форми и бои
  Слика на Игра со запченици

  Игра со запченици

  Вртењето на запчениците создава поголема илустрација, којашто постојано се менува во зависност од распоредот на запчениците. Ова ги поттикнува децата да експериментираат и постојано да креираат нешто ново.
  ден 680,00
  Слика на Мемо игра со релјефни површини
  Слика на Goki - Дрвена играчка миксер
  Слика на Goki - Дрвена играчка тостер
  Слика на Блокчиња за редење - Човечиња
  Слика на Гитара

  Гитара

  ден 4.390,00
  Слика на Игра од дрво СОЛИТЕР
  Слика на Кола со педали - Црвена (1938)

  Кола со педали - Црвена (1938)

  Метална количка со висок квалитет.
  ден 15.900,00
  Слика на Метална вага - Goki
  Слика на Игра - Лудо (Со променлива табла)

  Игра - Лудо (Со променлива табла)

  За овој производ е карактеристично тоа што таблата може да биде променета во зависност од бројот на играчите.
  ден 1.690,00
  Слика на Игра - Лудо

  Игра - Лудо

  Класична игра со коцки којашто нуди забава за целото семејство.
  ден 1.090,00
  Слика на Мојата прва игра - Лудо

  Мојата прва игра - Лудо

  Класична игра со коцки којашто нуди забава за целото семејство.
  ден 1.290,00
  Слика на Кола со педали - Зелена (1939)
  Слика на Ксилофон

  Ксилофон

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.690,00
  Слика на Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.490,00
  Слика на Ксилофон со 15 тонови

  Ксилофон со 15 тонови

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 2.150,00
  Слика на Играчка од дрво - Месечина и рамнотежа

  Играчка од дрво - Месечина и рамнотежа

  Ви треба мирна рака за да поставите што е можно повеќе парчиња на месечината.
  ден 1.090,00
  Слика на Сообраќајни знаци (15)

  Сообраќајни знаци (15)

  15 сообраќајни знаци направени од дрво, за децата преку игра да го научат нивното значење.
  ден 990,00
  Слика на Сообраќајни знаци (29)

  Сообраќајни знаци (29)

  29 сообраќајни знаци направени од дрво, за децата преку игра да го научат нивното значење
  ден 1.390,00
  Слика на Лобстер - Играчка за влечење
  Слика на Метална количка (бела) - Goki
  Слика на Метална количка (розова) - Goki
  Слика на Метална количка (сина) - Goki
  Слика на Метална количка (сребрена)
  Слика на Метална количка (црвена)

  Метална количка (црвена)

  Метална количка со висок квалитет. Ги подобрува моторичките вештини кај децата и ја задоволува потребата од движење.
  ден 7.600,00
  Слика на Метална количка (Црвена) Goki 14135
  Слика на Метална количка (црна)
  Слика на Играчка за туркање - Гавран
  Слика на Играчка за туркање - Жаба крал
  Слика на Играчка за туркање - Пајче
  Слика на Играчка за туркање - Пајче - Susibelle
  Слика на Играчка за туркање - Пеликан
  Слика на Играчка за туркање со подвижни крилја - Florah
  Слика на Играчка за туркање со подвижни крилја - Jakomo
  Слика на Барабан

  Барабан

  ден 1.690,00
  Слика на Барабан „Виножито“
  Слика на Укулеле

  Укулеле

  ден 1.870,00
  Слика на Kubb, Викиншка игра, во памучна торбичка
  Слика на Kubb, Викиншка игра, во памучна торбичка - мала
  Слика на Дрвени блокови за редење - Goki nature
  Слика на Kамион за шлепување - Goki
  Слика на Булдожер - Goki

  Булдожер - Goki

  ден 1.690,00
  Слика на Камион за собирање отпад - Goki
  Слика на Камион мешалка за цемент - Goki
  Слика на Камион со булдожер - Goki
  Слика на Пожарникарски камион
  Слика на Мојата фарма

  Мојата фарма

  ден 5.340,00
  Слика на Delicacies with velcro

  Delicacies with velcro

  ден 1.090,00
  Слика на Fruit with velcro

  Fruit with velcro

  ден 1.130,00
  Слика на Vegetables with velcro

  Vegetables with velcro

  ден 1.130,00
  Слика на Вага со метални чинии - Goki
  Слика на Овошје во кошница
  Слика на Овошје и зеленчук во кошница
  Слика на Плочки за сметање
  Слика на Кула што паѓа - Виножито
  Слика на Сет за конструкција со топчиња што се движат
  Слика на Булдожер

  Булдожер

  ден 870,00
  Слика на Камион

  Камион

  ден 730,00
  Слика на Камион за шлепување
  Слика на Камион кипер

  Камион кипер

  ден 730,00
  Слика на Каса за во продавница
  Слика на Каса за во продавница со рачка и ѕвонче
  Слика на Лавиринт со различни форми и бои - Goki
  Слика на Игра - Научи да броиш од 1 до 5
  Слика на Игра - Научи да броиш од 1 до 5 со дрвени прстени
  Слика на Сортирање на бои и форми
  Слика на Сортирање на бои и форми - Goki (WM034)
  Слика на Goki - Повеќеслојна сложувалка со форми и бои
  Слика на Goki - Повеќеслојна сложувалка - Круг
  Слика на Мека играчка за гушкање - Пајче
  Слика на Сложувалка со бројки 0-9
  Слика на Сложувалка со букви - Абецеда
  Слика на Дрвено сметало - Goki
  Слика на Дрвено сметало - Goki 58926
  Слика на Дрвена играчка - Како да си ги врзам обувките - Goki