Search
English
All Categories
  Menu Close

  Geomag

  ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА GEOMAG

  GEOMAG се магнетни играчки за правење конструкции. Едноставните елементи, како што се магнетните коцки, стапчиња и металните сфери, се држат заедно со волшебната привлечна сила на магнетизмот. Со нив можат да се изградат неверојатни структури, ослободувајќи ја креативноста и имагинација додека децата играат со нив.

  Mилионите луѓе кои си играат со овие производи, се потврда дека магнетизмот е само една од многуте невидливи сили што внесуваат живот во платформите на Geomag.

  Креативноста, интелигенцијата, човечкиот ум, магнетизмот, па дури и гравитацијата се природни енергии и сили кои не можат да се видат, но ги прават сите активности за игра со овие играчки забавни и едукативни.

   

  ДА ИГРАМЕ ЗАЕДНО ЗА ПОЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА!

  Целта на Geomag е секое дете што игра со овие играчки, без оглед на возраста, да ја почувствува искрата на креативност, да научи преку ова искуство и едноставно да се забавува, бидејќи тие имаат за цел да го поттикнат здравиот развој на нашите деца.

  Geomag се подеднакво одговорни и за иднината на животната средина во која живееме и затоа вложуваат максимални напори прозиводството на играчките да биде на чист и одржлив начин и за нив да се користи исклучиво рециклирана пластика. 

   Сите играчки се произведени во Швајцарија и ги задоволуваат најстрогите стандарди за безбедност и квалитет и се сертифицирани со STEM од страна на stem.org

         

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Magicube WORD BUILDING - 16 PCS - Geomag
  Picture of 044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Picture of 302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Picture of Geomag Magicube 4 Shapes Recycled Wheels 13 pcs
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 6 pcs
  Picture of Magicube TRY ME 16 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 24 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 64 Pieces - Geomag
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 9 pcs
  Picture of Geomag PRO-L 110 pcs

  Geomag PRO-L 110 pcs

  ден 4.290,00
  Picture of Geomag PRO-L 50 pcs

  Geomag PRO-L 50 pcs

  ден 2.190,00
  Picture of Geomag PRO-L 75 pcs

  Geomag PRO-L 75 pcs

  ден 3.090,00
  Picture of Geomag Pro-L Masterbox 388 pcs
  Picture of Classic Panels - 114 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 142 pcs

  Geomag Classic Recycled 142 pcs

  ден 4.900,00 ден 4.410,00
  Picture of Classic Panels - 200 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 42 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 52 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 60 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 93 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 35 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 388 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 52 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 78 pcs
  Picture of 534 Geomag Glitter Recycled 22 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 328 Geomag Glow Recycled 25 pcs
  Picture of 329 Geomag Glow Recycled 42 pcs
  Picture of 338 Geomag Glow Recycled 60 pcs
  Picture of GEOMETRY LAB MEDIUM

  GEOMETRY LAB MEDIUM

  ден 21.900,00