Search
English
All Categories
  Menu Close

  Buki France

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Motorised Solar System

  Motorised Solar System

  ден 3.160,00 ден 2.844,00
  Picture of Planetarium HD

  Planetarium HD

  Планетариум сo висока резолуција, за истражување на ѕвезденото небо.
  ден 3.160,00 ден 2.844,00
  Picture of Professional Studio Make Up

  Professional Studio Make Up

  ден 3.160,00 ден 2.844,00
  Picture of Professional Studio Nail Art

  Professional Studio Nail Art

  ден 2.690,00 ден 2.421,00
  Picture of Professional Studio Couture

  Professional Studio Couture

  ден 5.690,00 ден 5.121,00
  Picture of Professional Studio Mode

  Professional Studio Mode

  ден 2.690,00 ден 2.421,00
  Picture of Professional Studio Mode Deluxe

  Professional Studio Mode Deluxe

  ден 2.850,00 ден 2.565,00
  Picture of Video Microscope

  Video Microscope

  ден 5.290,00 ден 4.761,00
  Picture of Microscope 15 Experiments

  Microscope 15 Experiments

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of Microscope 30 experiments

  Microscope 30 experiments

  ден 2.890,00 ден 2.601,00
  Picture of 50 experiments microscope

  50 experiments microscope

  ден 5.290,00 ден 4.761,00
  Picture of Walkie Talkie

  Walkie Talkie

  ден 2.690,00 ден 2.421,00
  Picture of Walkie Talkie Rechargeable

  Walkie Talkie Rechargeable

  ден 3.690,00 ден 3.321,00
  Picture of Mini Sciences Microscope

  Mini Sciences Microscope

  ден 2.370,00 ден 2.133,00
  Picture of Human Body

  Human Body

  A model of the human body, with soft organs to dissect and phosphorescent bones.
  ден 1.720,00 ден 1.548,00
  Picture of Telescope 30 activities

  Telescope 30 activities

  ден 5.700,00 ден 5.130,00
  Picture of Rainbow Mechanical Scooter

  Rainbow Mechanical Scooter

  За возраст од 6 до 9 години │ Со безбедносен пакет ● Склоплив и лесен за транспорт ● За тежина до 50 кг
  ден 5.313,00 ден 4.781,70
  Picture of Space Mechanical Scooter

  Space Mechanical Scooter

  За возраст од 6 до 9 години │ Со безбедносен пакет ● Склоплив и лесен за транспорт ● За тежина до 50 кг
  ден 5.313,00 ден 4.781,70
  Picture of Construction truck RC

  Construction truck RC

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Waste truck RC

  Waste truck RC

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Fire truck RC

  Fire truck RC

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Hydraulic Hand

  Hydraulic Hand

  ден 2.850,00 ден 2.565,00
  Picture of Tibo the Robot

  Tibo the Robot

  ден 2.850,00 ден 2.565,00
  Picture of Maxi Binoculars

  Maxi Binoculars

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Nature Trek

  Nature Trek

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Handbow - Buki France

  Handbow - Buki France

  За возраст над 6 Години │ Механизмот е дизајниран од компанија специјализирана за стрелаштво ● Натпреварувајте се во стрелаштво на целосно безбеден начин, со лепливи стрели и лесно пренослива мета ● Се препорачува за играње надвор
  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of Adventure Climbing

  Adventure Climbing

  Оригинална и забавна и спортска активност за деца на возраст над 6 години │ Комплетот содржи 6 ремени, 12 држачи и платнена торбичка за складирање и носење ● Идеален за авантура на целосно безбеден начин ● За тежина до 100 кг ● Дизајнирано за надворешна употреба
  ден 3.290,00 ден 2.961,00
  Picture of Bug Vacuum

  Bug Vacuum

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of DinoKit - Brachiosaurus

  DinoKit - Brachiosaurus

  ден 950,00 ден 855,00
  Picture of DinoKit - Stegosaurus

  DinoKit - Stegosaurus

  ден 950,00 ден 855,00
  Picture of DinoKit - Tyrannosaurus

  DinoKit - Tyrannosaurus

  ден 950,00 ден 855,00
  Picture of Dino Dig - Tyrannosaurus Rex and a Velociraptor

  Dino Dig - Tyrannosaurus Rex and a Velociraptor

  ден 1.900,00 ден 1.710,00
  Picture of DinoKit - Tricetarops

  DinoKit - Tricetarops

  ден 950,00 ден 855,00
  Picture of Dinosaur skull - Tyrannosaurus

  Dinosaur skull - Tyrannosaurus

  ден 1.030,00 ден 927,00
  Picture of Museum Skull Triceratops

  Museum Skull Triceratops

  ден 1.030,00 ден 927,00
  Picture of Tarentula R/C

  Tarentula R/C

  ден 2.850,00 ден 2.565,00
  Picture of Professional Studio - Hair

  Professional Studio - Hair

  За возраст од 7 години и понатаму │ Глава за стилизирање со исклучително реалистичен изглед ● Содржи 15 додатоци што децата можат да ги искористат и за својата коса ● Илустрирана брошура со упатства за правење на 30 фризури ● Ги поттикнува љубопитноста и фантазијата и инспирира креативна игра
  ден 3.480,00 ден 3.132,00