Search
English
All Categories
  Menu Close

  Counting Frames

  Во периодот помеѓу 4 и 7 години, т.н. предучилишна возраст, децата со леснотија ги усвојуваат вештините како што се: пишување, читање, броење и сметање. Се разбира, доколку им се создадени услови да го развијат својот потенцијал.

  Овој период, годините кога детето учи со сетилата, е од исклучителна важност за понатамошниот успех во учењето.

  Со едно убаво сметало, како и со многу трпение и разбирање, вие може да создадете добри услови за развој на трајната љубов кон учењето.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Counting frame

  Counting frame

  ден 420,00
  Picture of Counting frame 58926

  Counting frame 58926

  ден 1.290,00
  Picture of Sort game - learn to count with wooden rings
  Picture of Calculate sticks, glazed

  Calculate sticks, glazed

  ден 3.390,00
  Picture of ESSENTIEL - HOW TO COUNT

  ESSENTIEL - HOW TO COUNT

  ден 1.840,00
  Picture of WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  ден 2.590,00
  Picture of MONSTER MATH SCALE

  MONSTER MATH SCALE

  ден 2.190,00