Search
English
All Categories
  Menu Close

  Kaloo

  Kaloo, a story of French-style passion, offers your little ones and older children a world of sweetness and charm which meets their needs for stimulation, tenderness and security.

  Show your love by giving to those you love.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of SHEEP MAXI COMFORTER

  SHEEP MAXI COMFORTER

  ден 1.480,00
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - AWAKEN SHEEP
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - SLEEPY SHEEP
  Picture of 3 SHEEP DOUDOU SOOTHER HOLDERS
  Picture of SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  Овие 5 лесни, текстилни и флексибилни мулти-сензорни топчиња, се одличен и забавен начин за стимулирање на сетилата на бебето.
  ден 1.360,00
  Picture of GROW-WITH-ME BOOK FOR BABY
  Picture of GROW-WITH-ME SENSORY MAT FOR BABY
  Picture of MY FRAME OF MEMORIES KALOO

  MY FRAME OF MEMORIES KALOO

  Целосно безбедно за бебето ● Лесно и брзо се изработува
  ден 1.650,00
  Picture of GREEN TEDDY BEAR BUBBLE OF LOVE - 23 CM
  Picture of CINNAMON BUNNY BUBBLE OF LOVE - 23 CM (9 IN)
  Picture of Зајче - BUBBLE OF LOVE - 30 cm - Kaloo
  Picture of GREEN TEDDY BEAR BUBBLE OF LOVE - 30 CM
  Picture of SOFT MARACA FOR BABY

  SOFT MARACA FOR BABY

  ден 690,00
  Picture of MY FIRST DOLL NAOMIE - 25 CM
  Picture of LES AMIS - PAPRIKA FOX PULL ALONG 26CM
  Picture of MY FIRST ROCKING BEAR

  MY FIRST ROCKING BEAR

  ден 7.430,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo
  Picture of VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  ден 1.540,00
  Picture of VALENTINE K DOLL - LARGE

  VALENTINE K DOLL - LARGE

  ден 2.050,00
  Picture of PAPRIKA FOX PLUSH PULL ALONG
  Picture of MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM
  Picture of TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM
  Picture of PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of MY FIRST BLANKET - KALOO

  MY FIRST BLANKET - KALOO

  ден 1.890,00
  Picture of Kaloo Komforter square Fox Leonard 20 cm in a box
  Picture of PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO
  Picture of TRIANGLE DOUDOU RABBIT JUSTIN - 20CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''
  Picture of ROCKING PLUSH ANIMAL - DONKEY
  Picture of MY CUTE BALL

  MY CUTE BALL

  The Cute Balls from Kaloo are well-rounded, easy to grab for dynamic and fun games with baby.
  ден 590,00
  Picture of PAPRIKA FOX - MAXI

  PAPRIKA FOX - MAXI

  ден 2.490,00
  Picture of DOUDOU MOUSE ASTER LADIES 17CM
  Picture of MY ACTIVITY GYM

  MY ACTIVITY GYM

  ден 4.650,00
  Picture of MY FIRST DOLL VALENTINE - 80 CM
  Picture of MY FIRST DOLL AMANDINE - 32 CM
  Picture of BUNNY RATTLE DOVE

  BUNNY RATTLE DOVE

  ден 890,00
  Picture of BUNNY RATTLE NATURE

  BUNNY RATTLE NATURE

  ден 890,00
  Picture of BUNNY RATTLE POPPY

  BUNNY RATTLE POPPY

  ден 890,00
  Picture of DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  ден 1.450,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE 80 CM
  Picture of CHUBBY BEAR POWDER PINK

  CHUBBY BEAR POWDER PINK

  ден 1.620,00
  Picture of MY NOMAD SHEEP NIGHTLIGHT

  MY NOMAD SHEEP NIGHTLIGHT

  ден 2.270,00
  Picture of DOLL RABBIT PURPLE GREY - Small

  DOLL RABBIT PURPLE GREY - Small

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of DOLL RABBIT CREAM - SMALL

  DOLL RABBIT CREAM - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of DOLL RABBIT CREAM - MEDIUM

  DOLL RABBIT CREAM - MEDIUM

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.690,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT OCHRE - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT OCHRE - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of VALENTINE MUSIC BOX

  VALENTINE MUSIC BOX

  За возраст од 3 години и понатаму │Со балерина што игра на музиката од Лебедово езеро ● Со прегради за чување накит и место за фотографија на внатрешната страна на капакот
  ден 2.170,00
  Picture of EMMA MUSIC BOX

  EMMA MUSIC BOX

  За возраст од 3 години и понатаму │Со балерина што игра на музиката од Лебедово езеро ● Со прегради за чување накит и место за фотографија на внатрешната страна на капакот
  ден 2.170,00
  Picture of SENSORY CUBE FOR BABY

  SENSORY CUBE FOR BABY

  Дизајнирана и произведена во соработка со психомоторни терапевти, оваа сензорна коцка е одличен, забавен начин за нежно стимулирање на сетилата на бебето. Таа е лесна за фаќање и држење, а страните од различни материјали, текстури и бои помагаат во развојот на допирот, видот и слухот на бебето.
  ден 1.650,00
  Picture of SENSORY MIRROR FOR BABY

  SENSORY MIRROR FOR BABY

  За возраст од 0 месеци и понатаму │ Сетилно огледало, идеално за развивање на сетилата и љубопитноста ● Помага во развојот на видот и слухот ● Различните додатоци помагаат во развојот на а сетилото за допир
  ден 2.490,00
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX CREAM
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX OCHRE
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX TERRACOTTA