Search
English
All Categories
  Menu Close

  Ludattica

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Комплет за боење - Ludattica

  Комплет за боење - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста ● Перцепцијата, меморијата и вниманието
  ден 990,00
  Picture of Measure me!

  Measure me!

  За возраст од 2 години и понатаму │ Оригинален комплет за запознавање со концептот на должина ● Правење на првите чекори во светот на мерките
  ден 1.390,00
  Picture of Easy Origami - Dinosaurs

  Easy Origami - Dinosaurs

  За возраст од 6 години и понатаму │ Едукативна, креативна и навистина забавна игра!
  ден 620,00
  Picture of woody story puzzle Pinocchio

  woody story puzzle Pinocchio

  За возраст од 3 години и понатаму │ Обликувана дрвена сложувалка за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Picture of woody story puzzle Little Red Riding Hood

  woody story puzzle Little Red Riding Hood

  За возраст од 3 години и понатаму │ Дрвена сложувалка-силуета, за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Picture of Memo box – Cars

  Memo box – Cars

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Memo box – Animals

  Memo box – Animals

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Memo box – Occupations

  Memo box – Occupations

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Fantastic characters

  Fantastic characters

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Picture of Risky memo – Beware of the shark

  Risky memo – Beware of the shark

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of Risky memo – Beware of the wolf

  Risky memo – Beware of the wolf

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of Risky memo – Beware of the T-Rex

  Risky memo – Beware of the T-Rex

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Picture of LOGIC MONTESSORI - PARENTS AND BABIES

  LOGIC MONTESSORI - PARENTS AND BABIES

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Picture of LOGIC MONTESSORI - FIND THE SHAPE

  LOGIC MONTESSORI - FIND THE SHAPE

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Picture of BABY puzzle COLLECTION - Dinosaurs

  BABY puzzle COLLECTION - Dinosaurs

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Picture of BABY puzzle COLLECTION - Unicorns

  BABY puzzle COLLECTION - Unicorns

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Picture of BABY PUZZLE COLLECTION - Pirates

  BABY PUZZLE COLLECTION - Pirates

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00