Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  MAGNA TILES

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Magna-Tiles - Градежен комплет од 32 магнетни елементи

  Magna-Tiles - Градежен комплет од 32 магнетни елементи

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.450,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 100 магнетни плочки

  Magna-Tiles - Комплет од 100 магнетни плочки

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 7.490,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 12 магнетни плочки за правење пат

  Magna-Tiles - Комплет од 12 магнетни плочки за правење пат

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 2.090,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 15 магнетни плочки - ЅВЕЗДЕНА ПРАШИНА

  Magna-Tiles - Комплет од 15 магнетни плочки - ЅВЕЗДЕНА ПРАШИНА

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.950,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 16 фосфоресцентни магнетни плочки

  Magna-Tiles - Комплет од 16 фосфоресцентни магнетни плочки

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.950,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 2 основи за возила

  Magna-Tiles - Комплет од 2 основи за возила

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 990,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 28 магнетни елементи - КУЌА

  Magna-Tiles - Комплет од 28 магнетни елементи - КУЌА

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.350,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 32 магнетни плочки

  Magna-Tiles - Комплет од 32 магнетни плочки

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 3.390,00
  Слика на Magna-Tiles - Комплет од 8 повеќеаголни форми

  Magna-Tiles - Комплет од 8 повеќеаголни форми

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.350,00
  Слика на Magna-Tiles - Корпа за складирање и интерактивна подлога за играње

  Magna-Tiles - Корпа за складирање и интерактивна подлога за играње

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 1.650,00
  Слика на Magna-Tiles - МЕТРОПОЛИС Комплет од 110 магнетни плочки

  Magna-Tiles - МЕТРОПОЛИС Комплет од 110 магнетни плочки

  За возраст од 3 години и понатаму │Оригинална, мултифункционална, стимулативна играчка ● Го поттикнува развојот на креативното размислување ● Помага во подобрувањето на јазичните, когнитивните, моторните, социјалните и емоционалните способности.
  ден 8.390,00
  Слика на Тркачка патека од 40 елементи (Downhill Duo) - Magna Tiles

  Тркачка патека од 40 елементи (Downhill Duo) - Magna Tiles

  За возраст од 3 години и понатаму │Повеќе патишта - повеќе авантури, повеќе имагинација и повеќе забава ● Овој нов комплет од Magna Tiles е возбудлива и забавна играчка за трки по удолнина ● Содржи 40 елементи коишто можат да се комбинираат на многу начини ● Добитник на престижната награда Preschool Toy of the Year на TOTY 2023
  ден 4.790,00