Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  National Geographic

  Плишените играчки National Geographic се дизајнирани во Италија од една од водечките компании во светот на меките играчки. Направени во соработка и под надзор на National Geographic, ова се едни од најреалистичните плишани животни што некогаш сте ги сретнале. Исто така, купувањето на овие играчки ги поддржува иницијативите на National Geographic за зачувување на дивиот свет.

  Квалитетот на материјалите, изработката и реалистичниот изглед се брилијантни. Тоа што National Geographic го стави своето име на нив е одличен показател за тоа колку се добри.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Лавица со младенче - National Geographic
  Слика на Тигар со младенче - National Geographic
  Слика на Кенгур - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Ракун - National Geographic (24cm)
  Слика на Црвена панда - National Geographic (24cm)
  Слика на Кафеав пеликан - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Делфин - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Тукан - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Фламинго - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Гризли мечка со младенче - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Морж - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Црвен карпест рак - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Хиена - NATIONAL GEOGRAPHIC
  Слика на Нилски коњ - NATIONAL GEOGRAPHIC