Search
English
All Categories
  Menu Close

  New Collection 2024

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Dinosaurs

  Magnéti'stories Dinosaurs

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories Animal Festival

  Magnéti'stories Animal Festival

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Firefighters

  Magnéti'stories the Firefighters

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Magnéti'stories the Unicorns

  Magnéti'stories the Unicorns

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Picture of Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  За возраст од 2 години и понатаму │Помага во развојот на концентрацијата и умешноста на рацете ● Одлична забава за целото семејство ● Го поттикнува развојот на имагинацијата, стратешкото размислување и планирање
  ден 1.240,00
  Picture of Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │ Издржлива и симпатична играчка за рана возраст, специјално дизајнирана да го поттикнува развојот на грубите моторни вештини кај малите деца ● Ја поттикнува желбата за истражување и експериментирање
  ден 1.550,00
  Picture of Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │Помага во развојот на способноста за градење и дизајнирање ● Желбата за откривање и експериментирање ● Фината моторика ● 4 сензорни парчиња за истражување со рацете
  ден 990,00
  Picture of Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  За возраст од 18 месеци и понатаму │8 големи дрвени блокчиња за развој на умешноста на рацете и на фината моторика ● Вратичка со клуч за отворање на куќичката
  ден 1.760,00
  Picture of Летало КРОКОДИЛ - Janod

  Летало КРОКОДИЛ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на крокодил, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало ЛАВ - Janod

  Летало ЛАВ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало МЕЧКА - Janod

  Летало МЕЧКА - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на мечка, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Летало СЛОН - Janod

  Летало СЛОН - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на слонче, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Picture of Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Tractor To Pull

  Tractor To Pull

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.430,00
  Picture of Chunky Forest Puzzle 7 pieces
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн.
  ден 3.090,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  За возраст од 24 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата ● Го стимулира развојот на когнитивните способности ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Picture of Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Го стимулира развојот на размислувањето, планирањето и способноста за наоѓање решенија ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Picture of Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Играчка за рано учење со 5 стимулирачки забавни активности ● Помага во развојот на видот, вниманието, концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Во понатамошните фази, децата ќе можат да учат и нови зборови, со набљудување на малите суштества од градината кои се наоѓаат на листот.
  ден 2.170,00
  Picture of Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој фантастичен штанд, децата можат да ја играат улогата на купувачи или породавачи, како на вистински пазар ● Комплетот вклучува 58 додатоци, коишто ќе им овозможат на децата реалистично искуство ● Одлична играчка за развој на имагинацијата, комуникацијата и социјални вештини, а може да помогне и при совладувањето на основните нумерички операции
  ден 6.190,00
  Picture of Applepop Merchant - Janod

  Applepop Merchant - Janod

  ден 3.090,00
  Picture of Gioia musical set

  Gioia musical set

  За возраст од 18 месеци и понатаму │Комплет од 4 музички играчки за убав вовед во светот на музиката ● Идеална прва музичка играчка за која помага во развојот на слухот, чувството за ритам и музичките вештини ● Исто така, го поддржува развојот на фантазијата, концентрацијата, упорноста и моторната координација.
  ден 2.170,00
  Picture of Gioia Musical Table

  Gioia Musical Table

  Multi-activity toy for babies aged 12 months and up ◦ 3 musical-awakening sound toys within easy reach ◦ Encourages manipulation and the discovery of sounds
  ден 1.860,00
  Picture of Barbecue

  Barbecue

  За возраст од 3 години и понатаму │ Мобилна и лесна за поставување секаде каде што децата сакаат да готват ● Облечете ги престилките и подгответе вкусна скара со вклучените 36 додатоци
  ден 3.750,00
  Picture of Magic School - My Magic Potions

  Magic School - My Magic Potions

  За возраст од 7 години и понатаму │ Комплет за правење магични напивки ● Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот на вниманието, трпението, прецизноста и вештината на рацете
  ден 1.430,00
  Picture of Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Вклучува 44 магнети и 10 модели на еднорог ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 1.150,00
  Picture of Drum Gioia

  Drum Gioia

   ◦ Baby's first small wooden drum, suitable for ages 18 months and up  ◦ Ideal for a musical awakening and discovering rhythm  ◦ Stick included to promote manipulation
  ден 1.550,00
  Picture of Memory Game - Ladybugs

  Memory Game - Ladybugs

  За возраст од 2 години и понатаму │ Одлична забава за целото семејство ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата и логичкото размислување ● Препознавање бои, стратешко размислување и планирање
  ден 1.240,00
  Picture of Sweet Cocoon Flower Balance Board
  Picture of Количка за влечење (со дрвени блокчиња) ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon - Janod

  Количка за влечење (со дрвени блокчиња) ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата
  ден 1.860,00
  Picture of Magic Ocean - Tiara To Create

  Magic Ocean - Tiara To Create

  Every sovereign of the oceans deserves their tiara! ◦ Mermaid-themed headdress to assemble ◦ Creative kit to complete the costumes of children aged 7 and over
  ден 740,00
  Picture of Magic School - Tiara To Create

  Magic School - Tiara To Create

  ◦ Every ruler of the magical world deserves their tiara! ◦ Witches and magicians themed headdress to create ◦ Creative kit to complete the costumes of children aged 7 and over
  ден 740,00
  Picture of Magic School - 3 Wands to Create

  Magic School - 3 Wands to Create

  ◦ 3 magic wands on the theme of witches and magicians ◦ Perfect for completing your costume and having fun ◦ Ideal creative leisure activity for little artists aged 7 and over
  ден 740,00
  Picture of Magic Ocean - 3 Wands to Create

  Magic Ocean - 3 Wands to Create

  ◦ 3 mermaid-themed magic wands to create ◦ Perfect for completing your costume and having fun ◦ Ideal creative leisure activity for little artists aged 7 and over
  ден 740,00
  Picture of 30 Rainbow Wrap Bracelets

  30 Rainbow Wrap Bracelets

  ◦ 30 wrapped and colorful bracelets to create ◦ Creations to offer, to wear or to store in their box ◦ Jewelry making kit for children aged 8 and up
  ден 1.430,00
  Picture of 8 Feel Good Bracelets to Create

  8 Feel Good Bracelets to Create

  ◦ The bracelet making kit for little artists aged 8 years old ◦ 8 jewels to assemble, each with its own superpower ◦ Clever, the box acts as a jewelry box!
  ден 1.430,00
  Picture of 4 Wooden Jewelry To Create - Pretty Forest

  4 Wooden Jewelry To Create - Pretty Forest

  ◦ The first jewelry creation workshop for children aged 4 and up ◦ 4 wooden jewels to assemble, forest animal theme ◦ The box serves as a small bag to store your jewelry!
  ден 790,00