Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи го образованието во фокус, работејќи заедно со наставници, градинки и со самите деца за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини за учење, од специфични цели како што се учење на различни бои или броење, до поопшти животни вештини, како што се координација на рацете со очите, социјални вештини итн.

  Многу ни е важно родителите да го видат нивното дете како се развива и учи со насмевка на лицето. Додека тие играат со нашите производи, децата дури и не сфаќаат дека учат... за јазикот и писменоста, броевите и броењето, совпаѓањето и меморијата, облиците и боите, споделување и фер игра. Тие можат да играат со пирати, самовили и фудбалери; тие можат да влезат во продавници, да летаат змејови и да трчаат на месечината. Тие ќе се сретнат со алчни горили, свинчиња во панталончиња и неверојатни готвачи. И што е најважно ... тие ќе се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши игри и сложувалки внимавајќи и имајќи ги децата предвид. Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и кинење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при игра и физичка издржливост е тоа што ги прави нашите производи долготрајни, обезбедувајќи ги децата со игри кои ќе сакаат да ги играат повторно и повторно... дури и откако ќе пораснат!

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Глави и опашки на фармата
  Слика на Еден, два, три (Сложувалка)

  Еден, два, три (Сложувалка)

  Бројте сѐ до врвот на дрвото, со многу среќни суштества кои ќе ви помогнат на вашиот пат. Оваа загатка е одлична за развивање на вештината на броење, но и за учење на децата за различните животни што може да се најдат во џунглата.
  ден 890,00
  Слика на Картички за учење букви и бројки
  Слика на Things To Do Activity Book

  Things To Do Activity Book

  A 24-page sticker and activity book featuring a wide range of Orchard Toys characters.
  ден 200,00
  Слика на First Words Colouring Book

  First Words Colouring Book

  A 24-page language and literacy sticker and colouring activity book.
  ден 200,00
  Слика на ABC Colouring Book

  ABC Colouring Book

  A 24-page educational colouring activity book to encourage children to read and write.
  ден 200,00
  Слика на Магична математика

  Магична математика

  Фасцинантна игра којашто од математиката прави магија.
  ден 990,00
  Слика на Match and Spell Game

  Match and Spell Game

  A fun first reading and spelling activity
  ден 650,00
  Слика на Match and Spell Next Steps Game

  Match and Spell Next Steps Game

  Develop reading and spelling skills using sounds and blends.
  ден 650,00
  Слика на Smelly Wellies Game

  Smelly Wellies Game

  Find matching pairs of smelly wellies for your monsters!
  ден 650,00
  Слика на Каде живеам?

  Каде живеам?

  ден 890,00
  Слика на Look and Find... Alphabet Jigsaw