Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи ja предвид нивната едукативна страна, работејќи заедно со наставници, градинки, родители и со самите деца, за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини, почнувајќи од основните когнитивни и моторички вештини, па се до поспецифични цели како што се социјалните вештини, писменоста и математиката.

  Додека играат со производите на Orchard Toys, децата дури и не забележуваат дека учат и што е најважно... се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при играта и физичката издржливост е тоа што ги прави овие производи долготрајни!

  Изработени се од 100% рециклиран картон.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Look and Find... Number Jigsaw

  Look and Find... Number Jigsaw

  Two 10-piece number activity jigsaws in one box!
  ден 585,00
  Слика на Барај и најди... сложувалка со форми

  Барај и најди... сложувалка со форми

  Две сложувалки со по 12 делчиња, во една кутија! Едната сложувалка ги покажува формите, а другата е забавна слика со подводниот свет.
  ден 585,00
  Слика на Look and Find... Colour Jigsaw

  Look and Find... Colour Jigsaw

  Two 15-piece colour activity jigsaws in one box!
  ден 585,00
  Слика на Giant Railway Jigsaw

  Giant Railway Jigsaw

  A giant 26 piece interchangeable railway-themed jigsaw.
  ден 1.161,00
  Слика на Giant Road Jigsaw

  Giant Road Jigsaw

  A large, interchangeable road-themed floor jigsaw puzzle with 20 pieces.
  ден 1.161,00
  Слика на Alphabet Match Jigsaw Puzzle

  Alphabet Match Jigsaw Puzzle

  A collection of 26 alphabet jigsaw puzzles.
  ден 621,00
  Слика на Animal Shapes Game

  Animal Shapes Game

  An early learning shape and colour activity.
  ден 621,00
  Слика на Colour Match Jigsaw Puzzle

  Colour Match Jigsaw Puzzle

  A collection of bright colour puzzles.
  ден 621,00
  Слика на Match and Count Jigsaw Puzzle

  Match and Count Jigsaw Puzzle

  Learn to count from 1-20 with these first counting puzzles.
  ден 621,00
  Слика на Counting Caterpillars Game

  Counting Caterpillars Game

  Collect 1-10 in this first colour and number game.
  ден 891,00
  Слика на Alphabet Flashcards

  Alphabet Flashcards

  Make learning the letters of the alphabet fun with these colourful flashcards.
  ден 621,00
  Слика на Alphabet Lotto Game

  Alphabet Lotto Game

  A colourful alphabet lotto game with four ways to play!
  ден 891,00