Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи ja предвид нивната едукативна страна, работејќи заедно со наставници, градинки, родители и со самите деца, за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини, почнувајќи од основните когнитивни и моторички вештини, па се до поспецифични цели како што се социјалните вештини, писменоста и математиката.

  Додека играат со производите на Orchard Toys, децата дури и не забележуваат дека учат и што е најважно... се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при играта и физичката издржливост е тоа што ги прави овие производи долготрајни!

  Изработени се од 100% рециклиран картон.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Animals - Four in a Box Jigsaw

  Animals - Four in a Box Jigsaw

  Four animal themed jigsaws in a box from 4-12 pieces.
  ден 531,00
  Слика на Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Includes giant poster - Suitable for ages 3-6
  ден 801,00
  Слика на Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  A 1-20 number jigsaw puzzle. - Encourages number and counting skills - Includes giant poster - Suitable for ages 3-6
  ден 801,00
  Слика на Cheeky Monkeys

  Cheeky Monkeys

  A fun and strategic game for all the family
  ден 891,00
  Слика на Crazy Chefs Game

  Crazy Chefs Game

  Help the crazy chefs make a meal in this tasty matching game!
  ден 621,00
  Слика на Dinosaur Discovery Jigsaw

  Dinosaur Discovery Jigsaw

  A 150-piece prehistoric jigsaw puzzle.
  ден 801,00
  Слика на Farm Four in a Box Jigsaw

  Farm Four in a Box Jigsaw

  Four farm themed jigsaws in a box from 4-12 pieces.
  ден 531,00
  Слика на Farm Opposites - Activity Puzzles

  Farm Opposites - Activity Puzzles

  Learn about opposites with these colourful mini-puzzles
  ден 585,00
  Слика на Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
  ден 11.990,00 ден 891,00
  Слика на Pizza, Pizza Game

  Pizza, Pizza Game

  Make a perfect pizza but do beware, there could be a slug or bug under there!
  ден 891,00
  Слика на Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

  Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

  Discover what's in the wood in this 150-piece jigsaw puzzle.
  ден 801,00
  Слика на Who's in Space Jigsaw

  Who's in Space Jigsaw

  Learn about space in this fun cosmic jigsaw puzzle! - A talkabout first puzzle - Includes activity guide on the back of the box - Suitable for ages 3+
  ден 585,00