Search
English
All Categories
  Menu Close

  Tools, Parking Garages & Construction Sets

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата и креативното играње
  ден 6.450,00
  Picture of BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 2.250,00
  Picture of BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 1.950,00
  Picture of BRICO'KIDS TOOL BOX (WOOD)

  BRICO'KIDS TOOL BOX (WOOD)

  ден 2.550,00
  Picture of DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  ден 7.990,00
  Picture of Bosch - Камион конструктор со кутија со алати и електричен шрафцигер Иксолино - Klein

  Bosch - Камион конструктор со кутија со алати и електричен шрафцигер Иксолино - Klein

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој монтажен камион, ниедна желба на малите дизајнери не останува неисполнета ● Натоварен е со стабилна кутија со алат и со компоненти, коишто можат да бидат навртувани и конструирани како што ќе посака детето ● Комплетот содржи безжичен шрафцигер Иксолино од Bosch ● Со шрафцигерот кој работи на батерии, сите завртки може брзо да се навртуваат и одвртуваат ● Со овој комплет детската соба ќе се претвори во механичарска работилница со многу можни комбинации, коишто зависат само од детската имагинација и креативност ● Потребни се 2 x R 03-AAA батерии (не се испорачуваат со комплетот)
  ден 3.450,00
  Picture of Bosch - Куфер ГРАН ПРИ, со електричен шрафцигер Иксолино, Klein

  Bosch - Куфер ГРАН ПРИ, со електричен шрафцигер Иксолино, Klein

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој куфер со алат и тркачка кола од Bosch, малите љубители на трки ќе можат да направат свој кул тркачки автомобил ● Во куферот има тркачки автомобил кој чека да се расклопи на 10 дела и да се изгради повторно со безжичен шрафцигер ● Со шрафцигерот кој работи на батерии, сите завртки може брзо да се навртуваат и одвртуваат - па дури и да се осветлуваат ● Механичарска работилница на патека за трки во средината на детската соба - ова е можно со овој куфер, како и игривото тренирање на моторичките вештини и техничкото разбирање ● Димензии: 32 cm x 26 cm x 9 cm ● Потребни батерии: 2 x R03-AAA (Не се испорачуваат со комплетот)
  ден 2.570,00
  Picture of Bosch Car Service Multi- Storey Car Park with 5 Levels- Klein

  Bosch Car Service Multi- Storey Car Park with 5 Levels- Klein

  With its two-lane exit ramp for a quick race between two racing cars, the multi-storey car park is a dream come true for young car fans and racing drivers The lift takes the cars (which are included) up to the fifth floor and from there they have the perfect starting position to race down to the bottom When they get down to the lower level, the cars can be filled up with petrol and washed in the service centre The high-quality, strongly built multi-storey car park in the cool Bosch Car Service design develops children's creativity and spatial thinking Dimensions: 55 cm x 55 cm x 85 cm I Suitable for children aged 3 years and up
  ден 4.590,00
  Picture of Cat® – Sand and Water Play Table- Klein

  Cat® – Sand and Water Play Table- Klein

  Use this traffic sign set to teach children the important rules of road safety and traffic signage. Made in Germany I Dimensions approx 25 cm x 25 cm x 70 cm I Suitable for children aged 3 and over. With this CAT® Sand and Water Play Table, children can have lots of fun digging trenches and building dams. Digger arm, dumper truck, 2 pipes, water stopper, a bridge and a little imagination are all that's needed to create lots of new landscapes. The strong and stable play table is made of high-quality plastic and can easily be given a thorough clean. Playing with sand and water helps little building experts to develop their motor skills, imagination and creativity. Dimensions: 64 cm x 48 cm x 40 cm I Suitable for children aged 18 months and up.
  ден 4.790,00
  Picture of Bosch - Голема кутија со алати и електрична дупчалка - Klein

  Bosch - Голема кутија со алати и електрична дупчалка - Klein

  За возраст од 3 години и понатаму │ Оваа кутија содржи висококвалитетни и лесни за држење алатки кои се специјално дизајнирани да одговараат на детските раце ● Децата можат да ги користат чеканот, пилата и клучот за да прават работи со завртки, клинци и плочки од дрво (сите вклучени во комплетот) ● Врв на овој комплет е моќната дупчалка со ротирачка бургија, реални звуци и симулирани искри (светлина) ● Димензии: 32 cm x 8 cm x 29 cm ● Потребни батерии: 2 x R6-AA (Не се испорачуваат со комплетот)
  ден 2.950,00
  Picture of Bosch Голема работилница со 150 елементи - Klein

  Bosch Голема работилница со 150 елементи - Klein

  За возраст од 3 години и понатаму │ Оваа работна маса има сè што може да им треба на малите мајстори ● Совршено е опремена со шлем, заштитни очила, штитници за уши, ракавици, многу алатки и многу додатоци ● Комплетот содржи безжичен шрафцигер Bosch со звучни и светлосни ефекти ● Со шрафцигерот кој работи на батерии, сите завртки може брзо да се навртуваат и одвртуваат ● Со овој комплет детската соба ќе се претвори во механичарска работилница со многу можни комбинации, коишто зависат само од детската имагинација и креативност ● Произведено во Германија ● Големина: 62 cm x 42 cm x 100 cm ● Потребни се 2 x R03, 3 x R6-AA батерии (не се испорачуваат со комплетот)
  ден 9.890,00
  Picture of John Deere – Tractor with front loader and weight, 1:24- Klein

  John Deere – Tractor with front loader and weight, 1:24- Klein

  The toy tractor has been built according to a John Deere design on a scale of 1:24 Just like its role model it has a front loader and a counterweight The tractor has an integrated screw system and can be dismantled and reassembled again using the screwdriver Working with a screwdriver helps little tractor fans to develop their motor skills and their technical understanding Dimensions: 24.5 cm x 9.5 cm x 14.5 cm I Toy suitable for children aged 3 years and up
  ден 1.890,00
  Picture of John Deere – Tractor, 2 in 1 wood- and haycart, 1:24- Klein

  John Deere – Tractor, 2 in 1 wood- and haycart, 1:24- Klein

  This cool toy tractor is built on a scale of 1:24 in the John Deere design The tractor is easy to assemble with the screwdriver and is a lot of fun The trailer can even be used to transport hay bales and if the small farmers need wood, the trailer can be attached to the timber transporter Little tractor fans train their motor skills as well as their technical understanding while screwing Dimensions: 47 cm x 1050 cm x 12 cm I Toys for children aged 3 and over
  ден 3.480,00
  Picture of John Deere – Трактор со транспортер, 1:24- Klein

  John Deere – Трактор со транспортер, 1:24- Klein

  Кул играчкaта трактор со транспортер е направена во размер 1:24 во дизајнот на John Deere. Тракторот лесно се склопува со шрафцигер и е многу забавен. Транспортерот не само што има светлосни и звучни ефекти, можете дури и да го транспортирате тракторот на него. Малите љубители на трактори ги тренираат своите моторни вештини, како и техничкото разбирање. Димензии: 36 cm x 1050 cm x 17 cm I Играчки за деца на возраст од 3 и повеќе години
  ден 3.480,00
  Picture of Bosch – Chain Saw II- Klein

  Bosch – Chain Saw II- Klein

  The Bosch toy chainsaw is based on the original and little craftsmen and women will absolutely love using it When you switch it on, it emits a rattling sound which is accompanied by a signal light, and when the saw blade is operated it makes sawing noises and a red warning light flashes In addition to the sound and light effects, the exchangeable saw blade gives children the feeling they are doing real work with a chainsaw With this chain saw, little craftsmen and women learn how to handle tools safely through play and also develop their motor skills and imagination Dimensions: 13 cm x 39.5 cm x 14 cm I Toys for children over three years I Batteries required: 3 x R6-AA - Not included
  ден 2.470,00
  Picture of Bosch – Demolition Hammer- Klein

  Bosch – Demolition Hammer- Klein

  The breaker hammer that feels and sounds just like the real, heavy-duty original from Bosch When you press the drill bit, you will hear a hammering sound accompanied by a flashing light The drill bit is battery-powered and moves up and down Children who are keen on do-it-yourself will love having this robust toy in their workshop for role play games, and it also develops their motor skills Dimensions: 28 cm x 7 cm x 50 cm I Suitable for children aged 3 years and up I Batteries required: 3 x R6-AA ' not supplied with the product
  ден 2.470,00
  Picture of Bosch – Multi- Tech Construction Set + Ixolino II - Klein

  Bosch – Multi- Tech Construction Set + Ixolino II - Klein

  With this Multi-Tech Set, young building experts can construct their own designs or follow the instructions to build eleven different vehicles The construction set consists of 107 components, a screwdriver and a spanner, and lots more The Bosch cordless screwdriver is especially popular, with its interchangeable bits, light and sound effects, and clockwise and anti-clockwise motion With this construction set, children develop their creativity, their fine motor skills and their technical understanding Made in Germany I Packaging dimensions: 32 cm x 27 cm x 9.5 cm I Suitable for children aged 3 years and up I Batteries required: 2 x R03-AAA ' not supplied with the product
  ден 2.480,00
  Picture of Bosch – Work Box- Klein

  Bosch – Work Box- Klein

  Bosch – Work Box – Original Bosch design – Suitable for children from 3 years
  ден 1.680,00
  Picture of Bosch Tool box, cordless screwdriver-Klein

  Bosch Tool box, cordless screwdriver-Klein

  The box has a practical handle and contains high-quality, easy-to-grip tools that have been specially designed to fit children's hands This includes a hammer, a saw and an adjustable wrench, as well as nails, strips of wood, screws and nuts A particular highlight is the Bosch cordless screwdriver with rotating, interchangeable bits to use it as a drill or screwdriver and realistic sound and light effects With this tool set, little craftsmen and women can develop their motor skills, their creativity and their imagination and also learn how to handle tools safely Dimensions: 31 cm x 16.5 cm x 12.5 cm I Suitable for children over three years of age I Required batteries: 3 x R6-AA - Not included in the scope of delivery
  ден 2.950,00
  Picture of Bosch - Chain saw II with accessories - Klein

  Bosch - Chain saw II with accessories - Klein

  With this toy chainsaw set, little craftsmen and women will feel like real professionals. High-quality work gloves, a helmet, safety goggles and ear protectors are the perfect kit for young construction workers. The chainsaw, with light and sound function, is an exact replica of an original Bosch design. With the child-friendly toy chainsaw, children can get practice in handling tools safely and also develop their motor skills. Packaging dimensions: 40 cm x 16 cm x 36.5 cm I Suitable for children aged 3 years and up
  ден 3.780,00
  Picture of Bosch – Accessories Set B, 4 pieces- Klein

  Bosch – Accessories Set B, 4 pieces- Klein

  The work gloves, safety goggles, ear protectors and helmet are all high-quality and robust so children can enjoy their games and have lots of fun. Get down to work, looking just like a professional ' we make it possible with this complete set of kit (no protective function). The helmet, safety goggles and ear protectors not only look very professional, they will also fit both large and small heads. The set provides children with all the equipment they need to help Mum and Dad make or repair things, whilst also developing their motor skills and teaching them how to handle tools safely. Packaging dimensions: 30 cm x 38 cm 10 cm (L, W, H) I Suitable for children from the age of three.
  ден 1.860,00
  Picture of Bosch – Cordless Drill/ Screwdriver- Klein

  Bosch – Cordless Drill/ Screwdriver- Klein

  Exact replica of the original Bosch cordless screwdriver with child-friendly functions and a handle that is specially adapted to fit children's hands The drill/screwdriver can turn both clockwise and anti-clockwise, with realistic sounds and light effects The bits are interchangeable and fit all the Theo Klein Bosch screw systems The high-quality toy cordless screwdriver helps little craftsmen and women to develop their motor skills, creativity and imagination, as well as expanding their technical understanding Dimensions: 20 cm x 6.5 cm x 19 cm I Suitable for children over three years I Required batteries: 3 x R6-AA - Not included
  ден 1.680,00
  Picture of Bosch – Workbench, 77 pieces- Klein

  Bosch – Workbench, 77 pieces- Klein

  This workbench in the tried-and-tested Bosch design has everything you need to fill your little ones with enthusiasm for making and building things As well as tools such as a screwdriver, a hammer, a file and a pair of pliers, there are also screws and nuts Children can use the work surface to practise using the screwdriver and doing turning operations At the Bosch work station, children can play role play games in which they learn how to handle tools safely and develop their motor skills Made in Germany I Dimensions: 57 cm x 35 cm x 86 cm I Suitable for children aged 3 years and up
  ден 4.360,00