Search
English
All Categories
  Menu Close

  Dolls and accessories

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Llorens doll 35 cm - The Pretty Dolls - Elena
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Bella Pan

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Bella Pan

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Dana Star

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Dana Star

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00 ден 2.630,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Lilly Queen

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Lilly Queen

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Luci Moon

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Luci Moon

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Pisi Pink

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Pisi Pink

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Sara Pots

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Sara Pots

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Ballerina

  Llorens articulated doll 26 cm - Miss Minis - Miss Ballerina

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Picture of Llorens doll 40 cm - The Pretty Dolls - Anna
  Picture of Baby Mimi Smiles with Dou Bunny 42 cm

  Baby Mimi Smiles with Dou Bunny 42 cm

  За возраст од 3 години и понатаму │ Мими е новороденче кое се смее ако и го стиснете на стомачето ● Симпатична облека во розови тонови и многу детали
  ден 5.890,00
  Picture of Baby Mimi with Gray Shawl and Heart Cushion

  Baby Mimi with Gray Shawl and Heart Cushion

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● ● Мими е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето ● Спакувана во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.890,00
  Picture of Baby Mimi with Gray Shawl and Heart Cushion

  Baby Mimi with Gray Shawl and Heart Cushion

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Мими е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето ● Спакувана во ексклузивна кутија за подарок
  ден 6.230,00
  Picture of Baby Heidi Llorona with blanket and moving eyes

  Baby Heidi Llorona with blanket and moving eyes

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Хајди е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето и нејзините очи се отвораат и затвораат ● Спакувана во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.580,00
  Picture of Llorens doll, Greta, with pink tutu skirt, 40 cm

  Llorens doll, Greta, with pink tutu skirt, 40 cm

  Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн, шармантен изглед и бајковит стил на облека.
  ден 4.580,00
  Picture of Llorens doll, Carla, with sounds, 42 cm
  Picture of Llorens doll, Lola, with cream dress, with sounds, 38 cm
  Picture of Llorens doll 40 cm - Lucía

  Llorens doll 40 cm - Lucía

  ден 4.630,00
  Picture of Llorens doll, Lucia, with pink hooded vest, 40 cm

  Llorens doll, Lucia, with pink hooded vest, 40 cm

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали
  ден 4.790,00
  Picture of Кукла ЛУ 28 cm - Llorens