Search
English
All Categories
  Menu Close

  Science & Construction

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of DinoKit - Brachiosaurus

  DinoKit - Brachiosaurus

  ден 950,00
  Picture of DinoKit - Stegosaurus

  DinoKit - Stegosaurus

  ден 950,00
  Picture of DinoKit - Tyrannosaurus

  DinoKit - Tyrannosaurus

  ден 950,00
  Picture of Dino Dig - Tyrannosaurus Rex and a Velociraptor
  Picture of DinoKit - Tricetarops

  DinoKit - Tricetarops

  ден 950,00
  Picture of Dinosaur skull - Tyrannosaurus
  Picture of Museum Skull Triceratops

  Museum Skull Triceratops

  ден 1.030,00
  Picture of Quetzalcoaltus

  Quetzalcoaltus

  ден 1.690,00
  Picture of Allosaurus

  Allosaurus

  ден 1.450,00
  Picture of Amargasaurus

  Amargasaurus

  ден 1.190,00
  Picture of Baryonyx

  Baryonyx

  ден 1.990,00
  Picture of Brachiosaurus

  Brachiosaurus

  ден 2.290,00
  Picture of Space Lab

  Space Lab

  Направете модели на соѕвездија што сјаат во темнината, изградете телескоп и лансирајте сопствена ракета.!
  ден 1.200,00
  Picture of Giganotosaurus

  Giganotosaurus

  ден 1.690,00
  Picture of Gorgosaurus

  Gorgosaurus

  ден 1.240,00
  Picture of Video Microscope

  Video Microscope

  ден 5.290,00
  Picture of Carnotaurus

  Carnotaurus

  ден 1.050,00
  Picture of Quetzalcoaltus

  Quetzalcoaltus

  ден 1.290,00
  Picture of BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 2.250,00
  Picture of BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 1.950,00
  Picture of Compsognathus

  Compsognathus

  ден 780,00
  Picture of Rainbow Lab, Science Kit for Kids, Ages 5 Years Plus
  Picture of Body Lab

  Body Lab

  ден 1.200,00
  Picture of Geomag PRO-L 110 pcs

  Geomag PRO-L 110 pcs

  ден 4.290,00
  Picture of Geomag PRO-L 50 pcs

  Geomag PRO-L 50 pcs

  ден 2.190,00
  Picture of Geomag PRO-L 75 pcs

  Geomag PRO-L 75 pcs

  ден 3.090,00
  Picture of Geomag Pro-L Masterbox 388 pcs
  Picture of Classic Panels - 114 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 142 pcs
  Picture of Classic Panels - 200 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 42 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 52 pcs - Geomag
  Picture of Classic Panels - 60 pcs - Geomag
  Picture of Geomag Classic Recycled 93 pcs
  Picture of 534 Geomag Glitter Recycled 22 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 328 Geomag Glow Recycled 25 pcs
  Picture of 329 Geomag Glow Recycled 42 pcs
  Picture of 338 Geomag Glow Recycled 60 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 35 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 388 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 52 pcs
  Picture of Geomag Supercolor Panels Recycled 78 pcs
  Picture of Magnetic Lab

  Magnetic Lab

  Perform miraculous magnetic tricks, test out the power of magnetic forces and move a racing car as if by magic!
  ден 1.200,00
  Picture of Mammoth - Papo

  Mammoth - Papo

  ден 1.390,00
  Picture of Microscope 15 Experiments

  Microscope 15 Experiments

  ден 1.890,00
  Picture of Microscope 30 experiments

  Microscope 30 experiments

  ден 2.890,00
  Picture of 50 experiments microscope

  50 experiments microscope

  ден 5.290,00
  Picture of Young spinosaurus

  Young spinosaurus

  ден 1.150,00
  Picture of Science Lab

  Science Lab

  ден 1.200,00
  Picture of Pentaceratops

  Pentaceratops

  ден 1.390,00
  Picture of Feathered velociraptor

  Feathered velociraptor

  ден 990,00
  Picture of Spinosaurus Papo 55011

  Spinosaurus Papo 55011

  ден 1.690,00
  Picture of Telescope 30 activities

  Telescope 30 activities

  Co x 89 зголемување
  ден 3.170,00
  Picture of Telescope 30 activities

  Telescope 30 activities

  ден 5.700,00
  Picture of Therizinosaurus

  Therizinosaurus

  ден 1.590,00
  Picture of T-Rex

  T-Rex

  ден 1.680,00
  Picture of Brown running T-rex

  Brown running T-rex

  ден 1.690,00
  Picture of Triceratops

  Triceratops

  ден 1.170,00
  Picture of Giant Science Lab

  Giant Science Lab

  Explore the amazing world of science and discover fascinating facts in the Giant Science Lab.
  ден 2.570,00
  Picture of VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата и креативното играње
  ден 6.450,00
  Picture of DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  ден 7.990,00
  Picture of Lunar telescope 30 activities
  Picture of ADJUSTABLE TELESCOPE

  ADJUSTABLE TELESCOPE

  ден 1.390,00
  Picture of NATURE DETECTIVE SET

  NATURE DETECTIVE SET

  ден 680,00
  Picture of COMPASS SET

  COMPASS SET

  ден 670,00
  Picture of FIELD MICROSCOPE

  FIELD MICROSCOPE

  ден 2.150,00
  Picture of Motorised Solar System

  Motorised Solar System

  ден 3.160,00
  Picture of Planetarium HD

  Planetarium HD

  Планетариум сo висока резолуција, за истражување на ѕвезденото небо.
  ден 3.160,00
  Picture of HAND-POWERED FLASHLIGHT

  HAND-POWERED FLASHLIGHT

  ден 1.280,00
  Picture of MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  Оваа звучна варијанта на класичните конструктори на Hape, им овозможува на децата, покрај правењето на неограничен број на конструкции, да експериментираат и со музиката, стратешки поставувајќи ги шесте метални плочки на различни места на конструкцијата.
  ден 6.190,00
  Picture of Quadrilla Hape E6020

  Quadrilla Hape E6020

  ден 5.290,00
  Picture of CASTLE ESCAPE

  CASTLE ESCAPE

  ден 5.890,00
  Picture of Quadrilla Stack Track Bucket Set
  Picture of Super spiral

  Super spiral

  Комплетот содржи 79 елементи 50 топчиња ● Два двострани вртлози ● Скали-ксилофон
  ден 9.540,00
  Picture of 60 WOODEN KUBIX BLOCKS+ CARDBOARD CITY PUZZLE

  60 WOODEN KUBIX BLOCKS+ CARDBOARD CITY PUZZLE

  60 дрвени елементи за правење град ● Сложувалка од 20 парчиња
  ден 2.590,00
  Picture of THE ULTIMATE

  THE ULTIMATE

  ден 11.790,00
  Picture of Human Body

  Human Body

  A model of the human body, with soft organs to dissect and phosphorescent bones.
  ден 1.890,00
  Picture of Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.290,00
  Picture of 34 pc Clear Pack EU

  34 pc Clear Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.790,00
  Picture of Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of 40 Piece Square Pack EU

  40 Piece Square Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.190,00
  Picture of Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of Pastel Rectangle Pack 24 pc

  Pastel Rectangle Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of 100 Piece Creative Pack

  100 Piece Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 7.290,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 8.790,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of 212 Mega Pack EU

  212 Mega Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of Rainbow Mini Pack 24 pc

  Rainbow Mini Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.390,00
  Picture of Rainbow Mini Pack 24 pc

  Rainbow Mini Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.390,00
  Picture of 106 Piece Pastel Ball Run Pack

  106 Piece Pastel Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.990,00
  Picture of 92 Piece Ball Run Pack

  92 Piece Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.490,00
  Picture of Pastel Starter Pack 64 pc

  Pastel Starter Pack 64 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.450,00
  Picture of 24 Piece Motion Pack EU

  24 Piece Motion Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.190,00
  Picture of Rainbow Transport Pack 50 pc

  Rainbow Transport Pack 50 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.790,00
  Picture of Construction truck RC

  Construction truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Waste truck RC

  Waste truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Fire truck RC

  Fire truck RC

  ден 1.900,00