Search
English
All Categories
  Menu Close

  2y+

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Babies & Families

  Babies & Families

  За возраст од 2 до 4 години │ Соджи дрвени мини сложувалки ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.090,00
  Picture of Progressive Babies Montessori

  Progressive Babies Montessori

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.240,00
  Picture of Baby Tactilino

  Baby Tactilino

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката ● Експериментирање со сетилото за допир
  ден 1.090,00
  Picture of Dino - 4 Progressive Puzzles Dino
  Picture of Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  Sorting Shapes, Sizes And Colours - Birds

  За возраст од 2 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка
  ден 1.650,00
  Picture of 4 Progressive Puzzles - Farm

  4 Progressive Puzzles - Farm

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини, координацијата и трпеливоста ● Меморијата и концентрацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.240,00
  Picture of Pure - My First Numbers Puzzle

  Pure - My First Numbers Puzzle

  2 in 1: a number-learning puzzle and educational game ● The 10 wooden numbers can easily be grasped by the small hands of little ones aged 2 years and above ● Ultra-cute illustrations to guide the child’s learning process
  ден 1.190,00
  Picture of GARAGE

  GARAGE

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата
  ден 4.590,00
  Picture of EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  За возраст од 1 година и понатаму │ Интерактивна музичка играчка 4 во 1 ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 9.690,00
  Picture of Building bricks, Four seasons
  Picture of Rainbow building blocks

  Rainbow building blocks

  ден 3.950,00
  Picture of Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00