Search
English
All Categories
  Menu Close

  Soft Toys

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of CHUBBY BEAR SOFT TOY 25 CM / 9.8'', BEIGE & BLUE

  CHUBBY BEAR SOFT TOY 25 CM / 9.8'', BEIGE & BLUE

  ден 2.190,00 ден 1.971,00
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)

  MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)

  ден 2.690,00 ден 2.421,00
  Picture of PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO

  PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO

  ден 3.090,00 ден 2.781,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM

  MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM

  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM

  MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00 ден 1.341,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)

  MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)

  ден 1.990,00 ден 1.791,00
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo

  Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo

  ден 1.990,00 ден 1.791,00
  Picture of MANON K DOLL - SMALL

  MANON K DOLL - SMALL

  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 18 CM

  MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 18 CM

  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM

  MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM

  MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of VALENTINE K DOLL - LARGE

  VALENTINE K DOLL - LARGE

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM

  MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 18 CM

  MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 18 CM

  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM

  MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM

  MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''

  MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of TRIANGLE DOUDOU RABBIT JUSTIN - 20CM

  TRIANGLE DOUDOU RABBIT JUSTIN - 20CM

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of Kaloo Komforter square Fox Leonard 20 cm in a box

  Kaloo Komforter square Fox Leonard 20 cm in a box

  ден 1.390,00 ден 1.251,00
  Picture of PAPRIKA FOX PLUSH PULL ALONG

  PAPRIKA FOX PLUSH PULL ALONG

  ден 2.170,00 ден 1.953,00
  Picture of MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM

  MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM

  ден 1.540,00 ден 1.386,00
  Picture of TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM

  TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM

  ден 2.390,00 ден 2.151,00
  Picture of GASTON THE BEAR 40 CM

  GASTON THE BEAR 40 CM

  ден 2.490,00 ден 2.241,00
  Picture of BEAR SOFT TOY, COCOA BROWN, 31 CM

  BEAR SOFT TOY, COCOA BROWN, 31 CM

  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Picture of PRINCE OF CUDDLES 60 CM

  PRINCE OF CUDDLES 60 CM

  ден 4.370,00 ден 3.933,00
  Picture of PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L

  PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L

  ден 1.990,00 ден 1.791,00
  Picture of FOX TEETHER LEONARD - MINI

  FOX TEETHER LEONARD - MINI

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of FOX TEETHER LEONARD - MINI

  FOX TEETHER LEONARD - MINI

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of Sound roll

  Sound roll

  ден 2.290,00 ден 2.061,00
  Picture of Baby Agathe

  Baby Agathe

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of Baby Anaïs

  Baby Anaïs

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of Baby Ari

  Baby Ari

  ден 1.990,00 ден 1.791,00
  Picture of Georges long activity lemur

  Georges long activity lemur

  ден 5.580,00 ден 5.022,00
  Picture of Multi-activity chicken

  Multi-activity chicken

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Picture of Set of handpuppet wash cloths Rosalie

  Set of handpuppet wash cloths Rosalie

  ден 1.240,00 ден 1.116,00
  Picture of Set of handpuppet wash cloths

  Set of handpuppet wash cloths

  ден 1.240,00 ден 1.116,00
  Picture of Jack, sound roll

  Jack, sound roll

  ден 2.290,00 ден 2.061,00
  Picture of Vixen

  Vixen

  ден 4.340,00 ден 3.906,00
  Picture of Alice Hide and seek

  Alice Hide and seek

  ден 2.690,00 ден 2.421,00
  Picture of Soft backpack Marius

  Soft backpack Marius

  ден 1.590,00 ден 1.431,00
  Picture of Soft backpack Rosalie

  Soft backpack Rosalie

  ден 1.590,00 ден 1.431,00
  Picture of Little doctor bag Alice

  Little doctor bag Alice

  Развој на фантазијата и на чувството за емпатија ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.790,00 ден 2.511,00
  Picture of Louise pull along unicorn

  Louise pull along unicorn

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of Marius, cuddly pull-along rhino

  Marius, cuddly pull-along rhino

  ден 1.890,00 ден 1.701,00
  Picture of Cuddly plush Ignace

  Cuddly plush Ignace

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Picture of Marius, cuddly rhino

  Marius, cuddly rhino

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00 ден 1.431,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00 ден 2.331,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00 ден 2.331,00
  Picture of Marius, pyramid

  Marius, pyramid

  Развој на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.590,00 ден 2.331,00
  Picture of Alice activity cuddle

  Alice activity cuddle

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.360,00 ден 2.124,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00 ден 2.061,00
  Picture of Multi-activity fawn

  Multi-activity fawn

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Picture of Who's hiding behind Rosalie?

  Who's hiding behind Rosalie?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00 ден 1.161,00
  Picture of Who's hiding behind Pablo

  Who's hiding behind Pablo

  ден 1.290,00 ден 1.161,00
  Picture of Who's hiding behind Anaïs?

  Who's hiding behind Anaïs?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00 ден 1.161,00
  Picture of Louise baby

  Louise baby

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00 ден 2.691,00
  Picture of On-the-Go Doll

  On-the-Go Doll

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00 ден 2.691,00
  Picture of My first baby - Maia

  My first baby - Maia

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00 ден 621,00
  Picture of My first baby - Mahé

  My first baby - Mahé

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00 ден 621,00
  Picture of My first baby - Mila

  My first baby - Mila

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00 ден 621,00
  Picture of Anatole rolls up / Playpen bumper

  Anatole rolls up / Playpen bumper

  За возраст: од раѓање │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.390,00 ден 3.951,00
  Picture of Gourmet

  Gourmet

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00 ден 2.331,00
  Picture of Discovery cow

  Discovery cow

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00 ден 1.755,00
  Picture of Discovery rhino

  Discovery rhino

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00 ден 1.755,00
  Picture of Discovery toucan

  Discovery toucan

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00 ден 1.755,00
  Picture of Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of Wooden rattle ECO Rosalie

  Wooden rattle ECO Rosalie

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of Wooden rattle ECO Stella

  Wooden rattle ECO Stella

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00 ден 801,00
  Picture of Модуларна табуретка ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens
  Picture of Modular pouf Toucan

  Modular pouf Toucan

  ден 4.250,00 ден 3.825,00
  Picture of My first farm- Lilliputiens

  My first farm- Lilliputiens

  ден 3.460,00 ден 3.114,00
  Picture of Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00 ден 7.110,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00 ден 7.110,00
  Picture of Marius, keep sake

  Marius, keep sake

  За возраст од 6 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.680,00 ден 5.112,00
  Picture of Multi-activity dragon

  Multi-activity dragon

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00 ден 1.521,00
  Picture of ANAÏS Handbag

  ANAÏS Handbag

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.790,00 ден 2.511,00
  Picture of Jack, cuddly lion

  Jack, cuddly lion

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00 ден 1.431,00
  Picture of Playnest ® Farm

  Playnest ® Farm

  ден 2.380,00 ден 2.142,00
  Picture of Living Nature Soft Toy - Prehistoric Dinosaur, Plesiosaurus (26cm)
  Picture of Cuddle cloth duck, le petit

  Cuddle cloth duck, le petit

  ден 550,00 ден 495,00
  Picture of Soft Blocks

  Soft Blocks

  ден 1.340,00 ден 1.206,00
  Picture of Teether Soft Book - Dinosaur

  Teether Soft Book - Dinosaur

  ден 660,00 ден 594,00
  Picture of Teether Soft Book - Jungle

  Teether Soft Book - Jungle

  ден 660,00 ден 594,00
  Picture of Teether Soft Book - Farm

  Teether Soft Book - Farm

  ден 660,00 ден 594,00
  Picture of First Puppet Book

  First Puppet Book

  ден 990,00 ден 891,00
  Picture of MY MUSICAL FOX - KALOO

  MY MUSICAL FOX - KALOO

  ден 1.350,00 ден 1.215,00
  Picture of MY MUSICAL RABBIT

  MY MUSICAL RABBIT

  ден 1.350,00 ден 1.215,00
  Picture of MY MUSICAL TEDDY BEAR

  MY MUSICAL TEDDY BEAR

  ден 1.350,00 ден 1.215,00
  Picture of TED BEAR SURPRISE PUPPET

  TED BEAR SURPRISE PUPPET

  ден 1.590,00 ден 1.431,00
  Picture of That's not my dinosaur…

  That's not my dinosaur…

  Fiona Watt, Illustrated by Rachel Wells
  ден 550,00 ден 495,00
  Picture of That's not my panda…

  That's not my panda…

  Fiona Watt, Illustrated by Rachel Wells
  ден 550,00 ден 495,00
  Picture of Baby Touch and Feel Bedtime

  Baby Touch and Feel Bedtime

  Send your darling off to dreamland in the sweetest way possible with this interactive touch and feel book about bedtime!
  ден 390,00 ден 351,00
  Picture of Baby Touch and Feel Cuddly Animals

  Baby Touch and Feel Cuddly Animals

  Introduce your baby to cute cuddly animals with touch and feel textures.
  ден 390,00 ден 351,00
  Picture of Baby Touch and Feel Farm Friends

  Baby Touch and Feel Farm Friends

  Introduce your baby to the fun of farm animals with this touch and feel baby board book.
  ден 390,00 ден 351,00
  Picture of Baby Touch and Feel First Words

  Baby Touch and Feel First Words

  This interactive baby book is designed to help your little one discover their first words.
  ден 390,00 ден 351,00
  Picture of Baby Touch and Feel Fluffy Animals

  Baby Touch and Feel Fluffy Animals

  Introduce your baby to fluffy animals with touch and feel textures.
  ден 390,00 ден 351,00
  Picture of Baby Touch and Feel Kittens

  Baby Touch and Feel Kittens

  Baby Touch and Feel Kittens is a fun DK baby book that helps little ones learn new words. With 12 touchy-feely pictures and word labels, it makes an ideal baby gift.
  ден 390,00 ден 351,00