Search
English
All Categories
  Menu Close

  Activity & Motor Function

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Dino - Ride On Dino Portosaurus

  Dino - Ride On Dino Portosaurus

  За возраст од 1 година и понатаму │ Чудесна дрвена количка што ќе ги поттикне дечињата на самостојни авантури ● Многу стабилна и лесно управлива, со силиконска облога на тркалата.
  ден 4.890,00
  Picture of Dino - Dino Activity Table

  Dino - Dino Activity Table

  За возраст од 1 година и понатаму │ 8 различни активности кои помагаат во развојот на малите деца ● Помага во развојот на координацијата и фините моторни вештини ● Ги подобрува осетливоста, меморијата и логичното размислување, а исто така помага да се забележат причинско-последичните врски ● Сите детали на оваа прекрасна дрвена играчка за ран развој се одлични: различните области за играње се поделени со убави бои, а чадот што се издига од вулканот е направен од многу мек филц.
  ден 3.990,00
  Picture of Dino - Multi-Activity Volcano
  Picture of Коцка со активности - Janod
  Picture of JUNGLE ADVENTURE RAILWAY TABLE
  Picture of CLEVER COMPOSER TUNE TABLE™ MAGIC TOUCH™ ACTIVITY TOY
  Picture of SWEET COCOON ACTIVITY TABLE

  SWEET COCOON ACTIVITY TABLE

  ден 4.290,00
  Picture of Голема коцка со активности САФАРИ - Hape International

  Голема коцка со активности САФАРИ - Hape International

  За возраст од 1 година и понатаму │ Шарена коцка со активности којашто ќе го држи вниманието на малите деца со часови ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.290,00
  Picture of Sound and shapes discovery house

  Sound and shapes discovery house

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид, слух и допир
  ден 2.790,00
  Picture of CARAMEL ROCKING HORSE (WOOD)

  CARAMEL ROCKING HORSE (WOOD)

  Wooden rocking horse with safety handle and seat's height at 30 cm.
  ден 6.900,00
  Picture of Клацкалка коњче - GOKI
  Picture of EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  За возраст од 1 година и понатаму │ Интерактивна музичка играчка 4 во 1 ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 9.690,00
  Picture of BABY FOREST ACTIVITY TABLE (WOOD)

  BABY FOREST ACTIVITY TABLE (WOOD)

  A vibrantly coloured multi-activity table with 4 different areas!
  ден 3.990,00
  Picture of PRETTY MEADOW ACTIVITY TABLE (WOOD)
  Picture of Joe magician

  Joe magician

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир и слух
  ден 2.850,00
  Picture of MY FIRST MUSICAL WALKER

  MY FIRST MUSICAL WALKER

  ден 4.340,00
  Picture of SWEET COCOON WOODEN MULTI-ACTIVITY TROLLEY

  SWEET COCOON WOODEN MULTI-ACTIVITY TROLLEY

  Availability date: .07.05.2021
  ден 4.290,00
  Picture of TROPIK - MULTI-ACTIVITY TROLLEY
  Picture of ESSENTIEL - SHAPE SORTER BOX WITH KEYS
  Picture of 2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  ден 7.890,00
  Picture of ICE CREAM CART PUSH-ALONG TROLLEY

  ICE CREAM CART PUSH-ALONG TROLLEY

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите
  ден 4.950,00
  Picture of Wooden activity cube farm

  Wooden activity cube farm

  ден 2.790,00
  Picture of RABBIT & CO LOOPING (WOOD)

  RABBIT & CO LOOPING (WOOD)

  ден 1.890,00
  Picture of ROCKING PLUSH ANIMAL - DONKEY
  Picture of Activity hand puppet - Joe Dragon

  Activity hand puppet - Joe Dragon

  За возраст од 6 месеци и понатаму │Мека анимирачка кукличка со неколку стимулирачки функции
  ден 1.150,00
  Picture of Мека играчка со активности СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Мека играчка со активности СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 6 месеци и понатаму │Мека анимирачка кукличка со неколку стимулирачки функции
  ден 1.150,00
  Picture of Flower fun motor-skills loop
  Picture of MULTI-ACTIVITIES CAT BABY WALKER (WOOD)
  Picture of Shape Sorter Ladybug

  Shape Sorter Ladybug

  ден 1.430,00
  Picture of BABY FOREST HOUSE SHAPE SORTER (WOOD)
  Picture of PURE SHAPE SORTER (WOOD)

  PURE SHAPE SORTER (WOOD)

  ден 1.590,00
  Picture of CATERPILLAR & CO LOOPING

  CATERPILLAR & CO LOOPING

  ден 1.490,00
  Picture of TROPIK - PULL-ALONG LEMUR XYLOPHONE
  Picture of TROPIK - MY FIRST SHAPES

  TROPIK - MY FIRST SHAPES

  ден 1.240,00
  Picture of TROPIK - SHAPE SORTING CROCODILE
  Picture of TROPIK - MULTI-ACTIVITY TRIANGLE

  TROPIK - MULTI-ACTIVITY TRIANGLE

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.170,00
  Picture of Rainbow building blocks

  Rainbow building blocks

  ден 3.950,00
  Picture of Pull along cuddle Stella

  Pull along cuddle Stella

  ден 1.980,00
  Picture of Shape Sorter Xylophone and Piano - Wooden Instrument Toy

  Shape Sorter Xylophone and Piano - Wooden Instrument Toy

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во учењето на боите и формите и во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Помага во развојот на слухот и музикалноста
  ден 2.090,00
  Picture of Keep-Sake Joe

  Keep-Sake Joe

  ден 5.580,00
  Picture of Keep sake Rosalie

  Keep sake Rosalie

  ден 5.580,00
  Picture of Activity cube

  Activity cube

  ден 3.290,00
  Picture of Stella Rolls-up - playpen bumper

  Stella Rolls-up - playpen bumper

  За бебиња и мали деца │Оригинална, мултифункционална, стимулативна и практична развојна мека играчка ● Удобна за спиење и полна со возбудливи авантури кога вашето бебе е будно
  ден 4.690,00
  Picture of PURE 6-BLOCK TRAY

  PURE 6-BLOCK TRAY

  ден 990,00
  Picture of PURE PULL-ALONG SNAIL

  PURE PULL-ALONG SNAIL

  Забавен придружник на малите дечиња, којшто ќе ги поттикнува да се движат и ќе ги воведе во светот на музиката на многу разигран начин.
  ден 1.840,00
  Picture of PURE BIRD XYLO

  PURE BIRD XYLO

  ден 1.350,00
  Picture of POND LIFE ROUND STACKING PYRAMID
  Picture of Little red riding hood reversible storydoll

  Little red riding hood reversible storydoll

  За возраст од 1 годинa и понатаму │ Ја поттикнува детската фантазија и создавањето приказни ● Куклата е цврсто сошиена и совршено доработена, со внимание кон секој детаљ и сосема безбедна за децата.
  ден 2.190,00
  Picture of Pull-along cart with 20 building blocks
  Picture of SWEET COCOON RAINBOW TURTLE

  SWEET COCOON RAINBOW TURTLE

  ден 1.890,00
  Picture of SWEET COCOON CART WITH BLOCKS
  Picture of SWEET COCOON XYLO ROLLER

  SWEET COCOON XYLO ROLLER

  ден 2.780,00
  Picture of LET'S GO FISHING

  LET'S GO FISHING

  ден 1.480,00
  Picture of SOPHIE LA GIRAFE SHAPE SORTING HOUSE (WOOD)
  Picture of Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Различни можности за игра коишто помагаат учењето да биде забавно за малите деца, коишто со нетрпение го истражуваат и се занимаваат со светот околу нив.
  ден 1.990,00
  Picture of 044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  044 Geomag Magicube Color Blocks Crystal 24

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Picture of 302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  302 Geomag Magicube Blocks & Cards 16 pcs

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Picture of Geomag Magicube 4 Shapes Recycled Wheels 13 pcs
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 6 pcs
  Picture of Magicube TRY ME 16 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 24 Pieces - Geomag
  Picture of Magicube TRY ME 64 Pieces - Geomag
  Picture of Geomag Magicube 3 Shapes Recycled Starter Set 9 pcs
  Picture of Bead maze

  Bead maze

  ден 1.360,00
  Picture of Tummytime Ted

  Tummytime Ted

  Перниче на надувување обложено со ткаенина и со 3 додадоци.
  ден 1.490,00
  Picture of Sensory Blocks

  Sensory Blocks

  Шест сензорни коцки со различни текстури.
  ден 1.340,00
  Picture of COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  Шарена коцка со активности којашто ќе го држи вниманието на малите деца со часови.
  ден 9.290,00
  Picture of Ambulance Red - Rubbabu 18 cm

  Ambulance Red - Rubbabu 18 cm

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 1.100,00
  Picture of Locomotive Choo-Choo Blue 16.5 cm

  Locomotive Choo-Choo Blue 16.5 cm

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 1.100,00
  Picture of Train with 3 Magnets Coach

  Train with 3 Magnets Coach

  ден 1.690,00
  Picture of SWEET COCOON TAP TAP

  SWEET COCOON TAP TAP

  ден 2.150,00
  Picture of SWEET COCOON PULL-ALONG CATERPILLAR
  Picture of 3D Shape Sorter Puzzle Vegetables - Rubbabu
  Picture of 3D Shape Sorter Puzzle Fruits - Rubbabu
  Picture of Rubbabu - Orange Big Sensory Tipper
  Picture of Fireman Truck - Rubbabu (22 cm)
  Picture of Push along wagon

  Push along wagon

  ден 3.990,00
  Picture of MAGIC TOUCH DRUMS™ WOODEN MUSICAL TOY
  Picture of ROTATING MUSIC BOX

  ROTATING MUSIC BOX

  ден 1.260,00
  Picture of Baby Touch: Animals Tab Book

  Baby Touch: Animals Tab Book

  Sensory development • Boosts motor skills • Recommended for children aged 0+
  ден 640,00
  Picture of Baby Touch: Seasons

  Baby Touch: Seasons

  Sensory development • Boosts motor skills • Recommended for children aged 0+
  ден 640,00
  Picture of The Very Hungry Caterpillar: Little Learning Library

  The Very Hungry Caterpillar: Little Learning Library

  A stunning little learning library featuring artwork from The Very Hungry Caterpillar.
  ден 490,00
  Picture of The Very Hungry Caterpillar: Touch and Feel Playbook

  The Very Hungry Caterpillar: Touch and Feel Playbook

  Sensory development • Boosts motor skills • Recommended for children aged 0+
  ден 690,00
  Picture of JANOD RABBIT PUSH-ALONG TROLLEY
  Picture of RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  ден 4.390,00
  Picture of Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Award Winning Toddler Wooden Push And Pull Toy with Removable Color-Coded Shape Sorter Shell, Fun Educational Toy for Kids
  ден 2.100,00
  Picture of Cuddly plush Ignace

  Cuddly plush Ignace

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Marius, cuddly rhino

  Marius, cuddly rhino

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of Multi-activity fawn

  Multi-activity fawn

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of FARM Set of bath balls

  FARM Set of bath balls

  ден 930,00
  Picture of Louise pull along unicorn

  Louise pull along unicorn

  ден 1.890,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00
  Picture of Georges long activity lemur

  Georges long activity lemur

  ден 5.580,00
  Picture of Modular pouf Toucan

  Modular pouf Toucan

  ден 4.250,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Jack, sound roll

  Jack, sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Sound roll

  Sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens